Akrobat Primus Premium Flat to the ground Trampoline

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Vanaf 1.099,00
1 tot 2 werkdagen

De Akrobat Trampoline Primus Premium Flat to the ground is een top design trampoline. Zeer geschikt voor openbaar gebruik, Rolstoeltoegankelijk, voldoet aan de NEN1176-2017 norm.

Voeg toe aan verlanglijst
  • Snelle levering
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment

Productinformatie

Akrobat Primus Premium is een unieke volledig ingegraven trampoline voor openbaar gebruik, dus ideaal voor scholen, kinderopvang, speeltuinen en instellingen. Trampolines zijn een geliefd speeltoestel voor kinderen. In deze tijd dat voldoende bewegen en motorische problemen bij kinderen een probleem zijn, is een trampoline van geweldige waarde. De trampoline trekt ieder kind en is geweldig om balans, motoriek, coördinatie en uithoudingsvermogen te verbeteren. Dus met een trampoline heeft u zeker 2 belangrijke zaken binnen: veel speelplezier en verbetering van de lichamelijk conditie van kinderen.

Openbaar gebruik

Deze Akrobat Premium is speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik en voldoet aan alle eisen voor openbaar gebruik (voldoet aan EN1176-2017). Een zeer complete en rubuuste trampoline. Ideaal dat de trampoline geheel gelijk met de grond is en daardoor gemakkelijk toegankelijk (ook met rolstoel en voor begeleiders). Deze Primus Premium trampoline is op alle belangrijke fronten met zware kwaliteit materialen uitgevoerd: frame, randkussen zijn zeer zwaar uitgevoerd.

Deze Primus Premium trampoline heeft alle belangrijke eigenschappen voor een trampoline: een modern design, maximale veiligheid en geweldige sprongeigenschappen.

AkroVentPublic springdoek

Deze trampoline heeft een speciaal AkroVentPublic springdoek, dit is een geperforeerde springmat die veel lucht doorlaat, zodat je nagenoeg geen weerstand ondervindt bij het springen. Maar liefst 52,5% van het springdoek oppervlak is open uitgevoerd, hierdoor heeft dit springdoek een geweldige sprongcapaciteit. Door de open structuur is het springdoek zeer snel droog.

Dubbel conische veren

Deze Akrobat Primus Premium trampoline heeft niet alleen een unieke springmat, maar ook geweldige bounce door de dikke dubbel conische veren. Deze speciaal ontworpen dubbel conische veren hebben een optimale rebound. Deze rebound is de perfecte combinatie van soepelheid, maximale belastbaarheid en een maximale breekweerstand. Dit type veer zorgt ervoor dat de trampolines soepeler en lekkerder springen dan welke ander dan ook.

Klantenservice
Heeft u hulp nodig of een vraag over dit product? Neem contact met ons op!
038 - 331 54 51
Kom testen!
Showroom van 1000 m2
Nog niet overtuigd? Neem een kijkje in onze 1000m2 grote showroom!
  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment
Akrobat Primus Premium Flat to the ground Trampoline