Urban Arrow

Urban Arrow

Outdoorspeelgoed is een officiële dealer van Urban Arrow. De bakfietsen zijn uit voorraad leverbaar en u kunt ze hier uitgebreid komen testen.

Over Urban Arrow:

Urban Arrow is een jonge onderneming die in 2009 startte als fietsproducent. Het bedrijf maakt aantrekkelijke, hoogwaardige transportfietsen die voorzien zijn van de modernste materialen en de nieuwste technologieën. Daarom zijn ze bij Urban Arrow voortdurend bezig met het ontwikkelen, testen en verbeteren van hun fietsen. Hierdoor kan jij je samen met de hele familie razendsnel door de stad verplaatsen. Op die manier wil Urban Arrow de stad rustiger en groener maken, zonder al die auto’s en scooters op de weg!

De Family is een van de modellen van Urban Arrow. Het is een elektrisch aangedreven bakfiets, waarmee jij je met je hele familie door de stad kan verplaatsen. De focus ligt hier ongetwijfeld op veiligheid. Met een lager zwaartepunt heeft de Family de best mogelijke grip op de weg. De EPP-bak, voor 2 tot 3 kinderen, is robuust en stootvast voor extra bescherming. De Urban Arrow frames zijn modulair waardoor je de fietsen kan ombouwen als je behoeftes zouden veranderen. Bovendien is er ook een uitgebreid aanbod aan accessoires. Zo past de Family zich aan jouw familie aan.

 
 
Categorieën
image
image

Weekaanbieding


Zandbak Sandy Park


met deksel en zitbank

 

 

59,95


 

34,95

 

 

 

 

 
Speelgoed voor binnen?