BERG Ultim Champion Regular Trampoline 330 x 220 cm Grijs

Op voorraad
Speciale prijs 818,00 Normale prijs 909,00
1 tot 2 werkdagen

De BERG Ultim Champion trampoline is een rechthoekige trampoline, hierdoor kan er gesprongen worden over de gehele lengte en zullen beter onder controle uitgevoerd kunnen worden.

Voeg toe aan verlanglijst
  • Snelle levering
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment

Productinformatie

De BERG Ultim Champion trampoline is een rechthoekige trampoline, hierdoor kan er gesprongen worden over de gehele lengte en zullen beter onder controle uitgevoerd kunnen worden. Deze trampoline biedt een geweldig springcomfort dankzij de extra TwinSpring Gold veren. Een unieke veer van BERG waarmee de springenergie geleidelijk wordt opgebouwd. Dit maakt de sprong hoger, veiliger en comfortabeler. 

AirFlow en AirFlow Pro springdoek.
Het AirFlow en AirFlow Pro springdoek laat meer lucht door. Dat zorgt voor minder weerstand en laat je nog hoger springen. Kwalitatief materiaal voor jong en oud voor jarenlang plezier.

TwinSpring veren.
Je springt hoger met TwinSpring veren. Deze zijn slim gemonteerd in een v-vorm. meer veren, dus meer springkracht. Ervaar het zelf.

Extra dikke uv-bestendige beschermrand.
Als je hoger springt, kan je wel wat extra bescherming gebruiken. De extra dikke beschermrand geeft je veiligheid en is UV-bestendig.

Super stevig frame.
Meer sprongkracht betekent een grote belasting voor het frame. Deze kan het met gemak hebben en is daardoor extra veilig.

Deze trampoline wordt zonder veiligheidsnet geleverd. Dit betekent dat er rondom de trampoline minimaal 1 meter ruimte vrij moet blijven voor de veiligheid. Wij adviseren zelf om altijd een veiligheidsnet aan te schaffen voor een trampoline om extra veiligheid te waarborgen en ongelukken te vermijden.

Klantenservice
Heeft u hulp nodig of een vraag over dit product? Neem contact met ons op!
038 - 331 54 51
Kom testen!
Showroom van 1000 m2
Nog niet overtuigd? Neem een kijkje in onze 1000m2 grote showroom!
  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment
BERG Ultim Champion Regular Trampoline 330 x 220 cm Grijs