Wegens drukte kan uw bestelling mogelijk vertraging oplopen. Onze excuses hiervoor.

Accessoires kinderkeuken

Sorteren op:

Met je schoonmaakwagen heb je alles tot je beschikking om het huis perfect te maken! Je kunt afstoffen, vegen, gootstenen wassen of de vloeren stofzuigen dankzij de elektronische stofzuiger
€41,95
Mooie grote houten vrachtwagen met plaats voor wel 6 racewagens. Stevige constructie voor jarenlang speelplezier. Van het merk Melissa & Doug
€19,95
Houten poppenhuis met 3 verdiepingen van het merk Melissa & Doug. Met 2 verwijderbare trappen en 5 werkende deuren. Compleet met 19 meubels
€109,95
Deze Step2 Little Helper's Shopping Cart voor kinderen is gemakkelijk voort te duwen. Bovendien past er veel speelgoed in!
€44,99
Ga nu boodschappen met deze leuke boodschappen set!
€24,99
Deze houten set bevat een houten mes en zeven stuks snijdbaar fruit dat kan worden gesneden in een totaal van zeventien stukken.
€18,99
Met deze metalen pannenset van Melissa & Doug kan jouw kind gelijk aan de slag als jonge topkok! Deze pannenset kan in de afwasmachine (bovenste rek) maar is niet te gebruiken op het fornuis, in oven of magnetron.
€21,95
Deze set bevat acht houten etenswaren, een snijplank en een houten mes. De etenswaren maken een knapperig geluid als ze worden gesneden.
€11,95
Met deze houten set items uit de vijf voedselgroepen kan iedereen eenvoudig een uitgebalanceerd dieet plannen. Bevat watermeloen, melk, kaas, vis, eieren en nog veel meer! Bewaar de etenswaren in de 4 kratjes. 21-delige set.
€13,95
20 Delig speelsetje voor in de keuken.
€39,95
Winkelwagentje met acc.
€11,95
Kookgerei set met etenswaren Deluxe van KidKraft
€22,39
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x