Let op: bestellingen die na 20 juli zijn geplaatst worden vanaf 10 augustus geleverd.

Kleuter

Sorteren op:

Deze superleuke, magnetische knikkerbaan (68-delig) bestaat uit magnetische blokken, rechte stukken en bochten waarin slimme magneten zitten. Met deze magneten kun je verbinding maken d.m.v. een duidelijke klik.
€219,00
Allemaal aan boord voor plezier met deze Thomas the Tank Engine™ Up & Down Roller Coaster van Step2! We hebben de klassieke Op & Neer Achtbaan als voorbeeld genomen en getransformeerd in Thomas de Trein
€199,95
Cooler dan cool, kan je kind stijlvol over straat met deze rode Whisper Ride Cruiser van Step2! Kinderen zullen het geweldig vinden om door de stad te slenteren in deze strakke en stijlvolle duwauto
€109,99
Allemaal aan boord voor dromenland in het Step2 Thomas the Tank Engine™ Toddler Bed. Kleine conducteurs zullen het geweldig vinden dat dit bed op hun favoriete locomotief lijkt.
€269,99
Zie de verbeelding werkelijkheid worden wanneer je kleintje de Ball Buddies trucks laadt en ze de schans op stuurt of ze door de tunnel laat rijden!
€34,99
Race de magische wereld van eenhoorns binnen met de Step2 Eenhoorn mini achtbaan! Deze eenhoorn mini achtbaan zit vol met leuke en gekke dingen voor kinderen die met hun schattige eenhoorn auto het land van fantasie binnenrijden.
€269,99
Jouw mini truckchauffeur zal vele uren plezier hebben van dit bed met Truck thema van Step2! Zo realistisch als het maar kan, dit eenpersoonsbed lijkt precies op een pick-up truck. Er zitten banden op en velgen waar de kleine autofanaat wild van zal worde
€499,99
Deze Step2 Little Helper's Shopping Cart voor kinderen is gemakkelijk voort te duwen. Bovendien past er veel speelgoed in!
€44,99
Het vriendelijk ontwerp van de dino en haar felle kleuren maken dit hobbelpaard een ideaal speelgoed voor de kleintjes die graag willen spelen en leren met dinosaurussen.
€69,99
Wat is er leuker dan een huisdier uitlaten? Een huisdier uitlaten dat plast!
€24,95
Met deze zeer uitgebreide speelcommode van Step2 kunnen kinderen heerlijk spelen alsof ze papa of mama zijn.
€109,99
Ball Buddies is terug en verdubbelt het speelplezier! De kleintjes zullen de hele dag door spelen en ballen door twee spannende speelgedeelten laten vallen.
€89,99
De kleintjes kunnen niet wachten tot ze kunnen wippen en rijden met deze leuke 2-in-1 lieveheersbeestje buggy
€69,99
Wit rond papier. Voor alle tekeningen die rond moeten zijn.
€79,00
Kri Kra Krea Kleefpapier is tekenpapier dat je op tafel of raam kunt plakken. Ideaal voor kinderen met een motorische beperking. Tijdens het tekenen verschuift het papier niet.
€14,95
Deze buggy is geschikt voor niet één, maar twee poppen! Wat zal de kleine moeder of vader hier blij mee zijn. Nóg meer speelplezier op deze manier! Lekker rondwandelen in huis of in de buitenlucht. Buiten kun je aan iedereen jouw prachtige poppenwagen en
€37,95
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x