Wegens drukte kan uw bestelling mogelijk vertraging oplopen. Onze excuses hiervoor.

ABUS

Sorteren op:

De Smiley 2.0 is de ideale kinderhelm voor een instap in de mobiele wereld. Hij biedt betrouwbare bescherming voor kleuters met loopfietsen of als meerijder in een kinderstoeltje.
€31,95
De Smooty 2.0 is de ideale helm voor alle kleuters die hun fietstochten nog in het kinderzitje maken.
€23,95
De Smooty 2.0 is de ideale helm voor alle kleuters die hun fietstochten nog in het kinderzitje maken. Verkrijgbaar in de maat S en M.
€23,95
De Smooty 2.0 is de ideale helm voor alle kleuters die hun fietstochten nog in het kinderzitje maken.
€23,95

ABUS, VEILIGHEID OP DE WEG

Mobiele beveiliging is belangrijk voor ons

ABUS beschermt jouw mobiele eigendommen en biedt producten en diensten op het gebied van veiligheid onderweg. Ons productaanbod omvat naast fietssloten, -helmen en -tassen tevens sloten voor motoren, sloten en veiligheidssystemen voor boten, ATV's, quads of sneeuwscooters. Daarnaast heeft Abus bevestigingssystemen voor de voorwerpen die je wilt meenemen.

Abus Fietshelmen 

Het dragen van een fietshelm verlaagt op drastische wijze het risico op hoofdletsel tijdens en na een ongeluk met uw fiets. De huidige ABUS-helmen onderscheiden zich met name door de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen, de moderne productieprocessen en het professionele design.

De huidige ABUS-helmen onderscheiden zich met name door de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen, de moderne productieprocessen en het professionele design. Van helmen voor baby's en kinderen, een cityhelm voor een boodschap of de dagelijkse rit naar kantoor tot high-end sporthelmen. ABUS biedt innovatieve fietshelmen die uw hoofd uitstekend ventileren, over een prima draagcomfort beschikken en aan de vorm van uw hoofd aan te passen zijn.

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x