Wegens drukte kan uw bestelling mogelijk vertraging oplopen. Onze excuses hiervoor.

Animal Riding

Sorteren op:

De Alpaca “Lulu” in de maat Extra Small is de kleinste variant van de Animal-Riding serie. Je kunt op het zadel zitten en als je gaat bewegen gaat de Alpaca vooruit. O
€147,95
Het Animal-Riding Paard „Amadeus“ is een gezond oefen apparaat dat spelenderwijs veel plezier aan kinderen biedt. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit en bestand tegen vuil en regen.
€189,00
Het Animal-Riding Paard Maharaja small zwart is een gezond oefen apparaat dat spelenderwijs veel plezier aan kinderen biedt. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit en bestand tegen vuil en regen.  
€189,00
Zweepje voor je Animal Riding dier
€6,75
Het paardje Mararadscha in de maat Extra Small is de kleinste variant van de Animal-Riding serie. Je kunt op het zadel zitten en als je gaat bewegen gaat het paardje vooruit.
€147,95
Blauwe deken van Animal-Riding geschikt voor de X-Large dieren
€19,75
Roze poetstas met inhoud voor je Animal Riding dier
€19,75
Halster voor small en medium dieren van Animal Riding
€9,75
Het paardje Amadeus in de maat Extra Small is de kleinste variant van de Animal-Riding serie. Je kunt op het zadel zitten en als je gaat bewegen gaat het paardje vooruit.
€147,95
Blauwe deken van Animal-Riding geschikt voor de Medium dieren.
€19,75
Poetskoffer met inhoud voor je Animal Riding dier
€24,75
De Panda ” Tuan” in de maat Extra Small is de kleinste variant van de Animal-Riding serie. Je kunt op het zadel zitten en als je gaat bewegen gaat de panda vooruit.
€146,95
Blauwe deken van Animal-Riding geschikt voor de Small dieren
€17,75
Blauwe deken van Animal-Riding geschikt voor de mini dieren.
€17,75
Poetskoffer met inhoud in de kleur Lila voor je Animal Riding dier
€24,75
Blauwe poetstas met inhoud voor je Animal Riding dier
€19,75

Animal Riding

De dieren zijn gezonde bewegingds apparaten die veel plezier en uitdaging voor kinderen bieden . Ze worden gekenmerkt door een zachte pluche body en een innovatief aandrijfsysteem met stuur handvaten, voetsteunen en kunststof wielen . De dieren zijn verkrijgbaar in 3 maten (Small, Medium / Large, X-Large)

Het bijzondere van het bestuurbare Animal Riding dier is dat het kind kan rijden door zijn eigen natuurlijke beweging , zowel binnen als buiten , het betreft  een eco - vriendelijke , pure mechanische beweging - geen batterijen , geen brandstof , geen uitlaatgassen - en volledig stil.

Animal Riding dieren bieden niet alleen een leuke , maar ook een goede aanvulling op de gezonde en fysieke activiteit , en de motorische ontwikkeling bij kinderen. Zoals met vele fitness- apparaten , versterkt het de  spieren van de taille , armen , benen, buik en rug.

De dieren hebben een robuuste , roestvrij stalen frame . De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit en bestand tegen vuil en regen.

Alle dieren zijn verkrijgbaar in de volgende maten:Small:
 

 • Voor kinderen tussen 3-5 jaar ,
 • zadelhoogte 49 cm,
 • min. Gewicht 10 kg, 
 • max. Gewicht 40 kg,
 • Afmetingen : (lengte/breedte/hoogte) 70 x 27 x 67 cm


Medium / Large:

 • Voor kinderen tussen 5-8 jaar,
 • zadelhoogte 67 cm,
 • min. Gewicht 15 kg
,
 • max. Gewicht 65 kg
,
 • Aanbevolen vanaf ongeveer 1 meter lengte
 • Afmetingen: (lengte/breedte/hoogte) 90 x 32 x 93 cm 


X-

Large:

 • Voor kinderen vanaf 8 jaar,
 • zadelhoogte 77 cm,
 • min. Gewicht 20 kg,
 • max. Gewicht 80 kg,
 • Afmetingen: (lengte/breedte/hoogte) 100 x 35 x 104 cm 


Veiligheid:

Veiligheid staat voorop . Alle dieren zijn getest voor heel Europa dmv TUV en elk dier wordt opnieuw onderworpen aan een uitgebreide kwaliteit en functie  test vóór levering.  
De dieren kunnen meer dan stapvoets voortbewegen en met sterke kinderen hoge snelheden bereiken. Houd er rekening mee dat uw kind niet zonder toezicht met een te hoge snelheid van een helling rijdt. 
Hoewel het gebruik van dieren zeer veilig is moeten vooral jongere kinderen een helm dragen.

Opmerking: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden . Niet gebruiken in het verkeer . Het rijden is niet toegestaan tijdens onweer . Gebruik alleen op een vlakke ondergrond en paden onder toezicht van volwassenen . Het gebruik van dieren is op eigen risico  Animal Riding  wijst uitdrukkelijk elke aansprakelijkheid voor onjuist gebruik of ongelukken die gebeuren door het negeren van de regels af.

ACCESSOIRES:

Speciaal voor de ANIMAL - rijpaarden vindt u breed een scala aan accessoires , Deze kan uw kind gebruiken om met het paard te spelen. Zie voor deze artikelen onze online shop.

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x