Onze showroom is momenteel gesloten. | Onze webshop blijft open.

Sorteren op:

Het Backyard Discovery Sweetwater Speelhuis is leuk voor het hele gezin. Het zal er uitstekend uitzien in elke tuin en heeft brede ramen die veel natuurlijk zonlicht en wind toelaten.
€279,00
Verstoppen, uitkijken, of kamperen? Nog beter dan een boomhut is de Eagles Nest Elite de ideale speeltoren voor alle denkbare geheime activiteiten.
€3.999,00
De Buckley Hill van Backyard Discovery is de perfecte houten speeltoren voor elk formaat tuin. Of je achtertuin nu groot of klein is, deze speelset neemt slechts een beperkte ruimte in beslag.
€499,00
Het Timberlake Speelhuis is een geweldig speelhuis waar iedereen dol op zal zijn. Het heeft brede ramen die zonnige briesjes door kunnen blazen.
€279,00
Geef kinderen een leuke manier om aan fysieke activiteit en lichaamsbeweging te doen met deze Backyard Discovery Belmont Speeltoren met Schommels en Glijbaan.
€699,00
Van drakengevechten tot theekransjes, de Backyard Discovery Skyfort II zal de fantasie van je kinderen en je landschap in de kijker zetten.
€2.299,00
The Sunnydale is a great swing set for small yards, but has features only found in larger backyard playsets, including a rock wall ladder, snack stand, and a colorful awning!
€569,00
Laat uw kleine dames en heren terugvoeren naar de elegante Victoriaanse tijd met alle gemakken van de moderne tijd.
€649,00
Backyard Discovery's speelset Northbrook heeft een groot terras en een kleurrijke luifel. Het bovenste fort geeft uw kinderen het gevoel dat ze onder een grote parasol zitten of op volle zee zeilen op zoek naar piraten.
€899,00
Dit houten speelhuis van Backyard Discovery is gemaakt van cedar hout. Het speelhuis is ontworpen met een heleboel details zoals ronde raampjes in de deur en in de nok, vierkante ramen met spijlen in de wanden van het speelhuis en een open raam aan de kan
€949,00
Het comfort van thuis ontmoet het speelplezier in de schilderachtige Springboro Speeltoren van Backyard Discovery.
€1.149,00
De Atlantic houten schommel zit boordevol functies, maar past nog steeds in kleinere tuinen. Het heeft een geweldig clubhuis boven met erkers en een veranda.
€999,00
Het is gemakkelijk om de scènes vanaf de kustlijn van Californië voor te stellen tijdens het spelen op de Hillcrest.
€1.699,00
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x