De showroom is gesloten van 27 juli t/m 11 augustus. Bestellingen die na 22 juli zijn geplaatst worden vanaf 10 augustus verwerkt.

BIG

Sorteer op:

Aanbieding
Deze fantastische Linde heftruck is eenvoudig door de grote handgrepen te bedienen. Met afneembare chauffeurscabine (zonder gebruik van gereedschap), met precisie kettingaandrijving, hoge rugleuning.
€179,95 €164,95
Vanuit de diepte van de zee komt de grappige octopus BIG-Aqua-Nauti in de zomer in de tuinen en zorgt voor een koele verfrissing en sprankelend speelplezier.
€19,95
Met de komst van de Porsche Diesel Junior voor kinderen vanaf 3 jaar heeft BIG een compleet nieuwe impuls gegeven aan het bereik van kindertractoren.
€89,95
Waterplay Niagara (41-delig), met waterpomp 
€60,95
AquaPlay AdventureLand een waterkanalen speelset met Stuwmeer boven op de berg, een lift naar de toren en een waterval vanaf de berg. Beleef spannende avonturen in je eigen tuin.
€71,95
3 - 10 jaar Massieve banden Belastbaar tot: 50 kg.
€114,95
Uit de combinatie van jarenlange know-how en de passie voor hoogwaardig speelgoed is deze exclusieve kinderauto onstaan, die hoogste rijcomfort verbindt met moderne techniek.
€88,99
Facelift van een legende - met de BIG Bobby Car Neo presenteert BIG een nieuwe generatie van zijn rode klassieker, die al vele jaren kinderen heeft begeleid en geïnspireerd.
€51,95
De blauwe scooter zal uw kind verrassen
€24,95
Deze loopauto in de vorm van een sportwagen is niet alleen een hit bij de allerkleinste, jonge chauffeurs.
€43,95
Passend bij de nieuwe BIG Bobby Car Neo is er ook een BIG Bobby Car Neo trailer in een nieuw design beschikbaar.
€23,95
Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
€9,50
'Power Worker' Maxi Digger graafmachine van BIG.
€42,95

Een kind hoort zo lang mogelijk van zijn of haar kindertijd te kunnen genieten. Dat is makkelijker dan ooit met Big.

Hierbij kunnen kinderen helemaal zichzelf zijn door lekker buiten te spelen, net als vroeger. Bij Big komen alle kinderdromen uit.

Elke stoere jongen is helemaal op zijn plek met een van de traptrekkers, waardoor hij en zijn vriendjes lekker de beest uit kunnen hangen.

Ook voor de meisjes is er bij het merk genoeg te vinden. Zo zijn er bijvoorbeeld roze loopautootjes waardoor zij en haar poppen gezellig een ritje kunnen maken. Maar samen spelen is nog het allerleukste. Daarom heeft Big genoeg in huis om samen te kunnen genieten. Bij dit oer-Hollandse merk proberen ze de kinderen weg te halen achter de computer en weer naar buiten te brengen.

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x