Het is momenteel erg druk, hierdoor kan je bestelling mogelijk vertraging oplopen. Onze excuses voor het ongemak.

BIG

Sorteren op:

Aanbieding
Deze fantastische Linde heftruck is eenvoudig door de grote handgrepen te bedienen. Met afneembare chauffeurscabine (zonder gebruik van gereedschap), met precisie kettingaandrijving, hoge rugleuning.
€179,95 €164,95
'Power Worker' Maxi Digger graafmachine van BIG.
€42,95
'Power Worker' Maxi Truck kiepwagen van BIG
€30,95
AquaPlay AdventureLand een waterkanalen speelset met Stuwmeer boven op de berg, een lift naar de toren en een waterval vanaf de berg. Beleef spannende avonturen in je eigen tuin.
€71,95
3 - 10 jaar Massieve banden Belastbaar tot: 50 kg.
€114,95
Vanuit de diepte van de zee komt de grappige octopus BIG-Aqua-Nauti in de zomer in de tuinen en zorgt voor een koele verfrissing en sprankelend speelplezier.
€19,95
Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
€9,50
Met de komst van de Porsche Diesel Junior voor kinderen vanaf 3 jaar heeft BIG een compleet nieuwe impuls gegeven aan het bereik van kindertractoren.
€89,95
Facelift van een legende - met de BIG Bobby Car Neo presenteert BIG een nieuwe generatie van zijn rode klassieker, die al vele jaren kinderen heeft begeleid en geïnspireerd.
€51,95
Passend bij de nieuwe BIG Bobby Car Neo is er ook een BIG Bobby Car Neo trailer in een nieuw design beschikbaar.
€23,95
Gaten graven is kinderspel met deze nieuwe graafmachine uit het sortiment van BIG-POWER-WORKE. De schep van deze robuuste graafmachine heeft een laadvolume tot wel 0.5 liter.
€20,95
Waterplay Niagara (41-delig), met waterpomp 
€60,95
Groot speelgoed auto met waterspuit, banden van zacht materiaal, rood, voor kinderen vanaf 2 jaar.
€43,95

Een kind hoort zo lang mogelijk van zijn of haar kindertijd te kunnen genieten. Dat is makkelijker dan ooit met Big.

Hierbij kunnen kinderen helemaal zichzelf zijn door lekker buiten te spelen, net als vroeger. Bij Big komen alle kinderdromen uit.

Elke stoere jongen is helemaal op zijn plek met een van de traptrekkers, waardoor hij en zijn vriendjes lekker de beest uit kunnen hangen.

Ook voor de meisjes is er bij het merk genoeg te vinden. Zo zijn er bijvoorbeeld roze loopautootjes waardoor zij en haar poppen gezellig een ritje kunnen maken. Maar samen spelen is nog het allerleukste. Daarom heeft Big genoeg in huis om samen te kunnen genieten. Bij dit oer-Hollandse merk proberen ze de kinderen weg te halen achter de computer en weer naar buiten te brengen.

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x