Het is momenteel erg druk, hierdoor kan je bestelling mogelijk vertraging oplopen. Onze excuses voor het ongemak.

Bobike

Sorteren op:

Het Bobike ONE+ windscherm is gemaakt van sterk, slagvast en volledig transparant materiaal. Past in het montageblok van het voorzitje. Zorgt ervoor dat uw kind uit de wind zit.

(alleen het windscherm)
€32,95
De Bobike Mini One, het klassieke bobike Classic in een nieuw en modern jasje. Met de Bobike ONE doorkruisen jij en je kind(eren) de stad op de fiets op een veilige en geheel eigen manier. Op naar het volgende urban adventure!
€84,95
De Bobike ONE is een volledig nieuw kinderzitje voor op de fiets met een modern, slank, Nederlands design. Met de Bobike ONE doorkruisen jij en je kind(eren) de stad op de fiets op een veilige en geheel eigen manier.
€66,45
Bobike kinderzitje GO drager, achterop de fiets, geschikt voor kinderen van 9 t/m 22 kg.
€66,45
Bobike achterzitje Classic Junior Urban Black. Het steuntje in de rug voor kinderen van 5 tot 10 jaar. De Bobike Classic Junior is een zitje dat steun biedt bij het zelfstandig rechtop zitten achterop de fiets.
€80,95
Extra bescherming en veiligheid voor jouw Bobike mini zitje.
€8,95
Met deze mooie fietshelm zorg je ervoor dat jouw kindje goed wordt beschermd. Deze helm is beschikbaar in tien verschillende kleuren, dus voor elk wat wils!
€27,95
Bescherm je Bobike kinderzitje tegen regen, sneeuw of hagel met een Bobike regenhoes voor jouw zitje. Geschikt voor de Bobike Exclusive, Go Maxi en tour.
€14,95
Bobike heupgordel voor Classic junior zitje
€11,95
De Bobike Exclusive maxi plus is de perfecte keus voor langere tochten.
€112,95
De Bobike Exclusive Maxi Plus is de perfecte keus voor langere tochten.
€104,45
De Bobike GO is de nieuwste toevoeging aan de Bobike collectie en werd speciaal ontwikkeld voor de internationale (niet Nederlandse) markt.
€66,45
Sommige kinderen willen mee doen als ze met je meegaan op de fiets. En wanneer ze uitgeput raken, is de slaaprol er om ze op te vangen wanneer ze in slaap vallen.
€29,95
Met deze beugel kan een Bobike kinderzitje probleemloos op een fiets met A-Head balhoofdstel gemonteerd worden.
€17,45
Wil je een extra montagebeugel of heb je een vervangende beugel nodig? Dan kun je ze hier los bestellen.
€21,50
Bobike stalen tussenstuk windscherm Go en One.
€8,45

Bij Bobike ontwerpen ze fietsveiligheidszitjes om uw baby veilig te houden. Er gaat niets boven het verkennen van de wereld op je fiets, Happy & Healthy. Bobike, gewoon veilig.

Bij Bobike staat veiligheid voorop. Naast doordacht design van Nederlandse bodem, comfort en gebruiksgemak, maakt Bobike gebruik van een unieke dubbelwandige schaal voor al haar zitjes voor optimale veiligheid.

Bobike. Simply Safe.

Voorzitjes tot 3 jaar

Voor het eerst met je kindje op de fiets! Bobike kinderzitjes voor voorop de fiets zijn geschikt voor kindjes vanaf 9 maanden (of wanneer ze zelfstandig rechtop kunnen zitten) tot 3 jaar of 15 kilogram.

Achterzitjes tot 10 jaar

Bobike kinderzitjes voor achterop de fiets zijn geschikt voor kindjes tot ongeveer 6 jaar of tot een gewicht van 22 kilogram. En Bobike Junior zitjes zijn geschikt voor kinderen van 5-10 jaar of met een gewicht van 20-35 kilogram. Je kindje verplaatst naar achteren omdat er een broertje of een zusje is bijgekomen of omdat het te zwaar is geworden voor een voorzitje.

Accessoires voor je zitje

Met de uitgebreide collectie originele Bobike accessoires haal je nog meer plezier uit je Bobike kinderzitje. Voor onze accessoires gebruiken we, net als voor onze kinderzitjes, uitsluitend materialen van de hoogste kwaliteit.

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x