Let op: bestellingen die na 20 juli zijn geplaatst worden vanaf 10 augustus geleverd.

Clementoni

Sorteren op:

Nijntje Baby Dominovan Clementoni
€5,95
K3 Make-up Spiegelvan Clementoni
€27,95
Baby Telefoonvan Clementoni
€8,95
Wetenschap Mens. Lichaam Kl.van Clementoni
€7,95
Wetenschap Kristal + Edelsteenvan Clementoni
€12,95
Leerspel Moeder En Jongvan Clementoni
€4,95
Bumba ABC Tabletvan Clementoni
€17,95
Muzikale Olifantvan Clementoni
€18,95
Auto Vormenboxvan Clementoni
€18,95
Technologie Mechanica Labvan Clementoni
€24,95
Technologie Motor 2 In 1 van Clementoni
€8,95
Deze muzikale activiteitencentrum van Clementoni heeft heel veel liedjes, geluiden en instrumenten en introduceert kinderen op een leuke en verrassende manier in de wereld van de muziek!
€17,95
Gitaar Rammelaarvan Clementoni
€8,95
Wetenschap Planten Serrevan Clementoni
€7,95

Opgroeien is een fantastisch spelletje

Clementoni is ontstaan met het doel om de kinderen op een leuke manier te laten leren, ze ondersteunend tijdens het opgroeien in een taal die ze het beste begrijpen en die voor hen heel natuurlijk is: spelen.

Volgens een strategische keuze heeft het bedrijf in de afgelopen jaren een voortdurende productinnovatie nagestreefd, die een breed en gevarieerd aanbod van educatieve games heeft opgeleverd, allemaal speciaal gemaakt, ontworpen en ontwikkeld in eigen huis in Recanati, door een team dat door de jaren heen enorm gegroeid is en op heden een bezetting van meer dan 50 jonge onderzoekers telt. De hoofdvestiging van Clementoni bevindt zich in Recanati, waar ongeveer 60%, in aantallen, van de totale productie vervaardigd wordt, met name alle producten met componenten van papier en karton, zoals het speelgoed van de lijn 'Ik leer door te spelen' en puzzels, maar ook de klassieke blokken voor kinderen.

Vandaag de dag bevat het aanbod van Clementoni speelgoed voor kinderen van 0 tot 12 jaar en ouder, beginnend met baby- en peuterspeelgoed van Baby Clementoni, Disney Baby en Clemmy; daarna komt het kleuter- en educatieve speelgoed van de beroemde speelgoedlijn 'Ik leer door te spelen'; het wetenschappelijke speelgoed uit het gamma 'Wetenschap & Spel' de ultramoderne tablets 'Made in Clementoni' en de mini-computers; de creatieve spellen 'Art Attack' en 'Crazy Chick', en natuurlijk niet te vergeten, de 'grote klassiekers', het Recreatieve speelgoed, de Bingospellen en de vermaarde Puzzels. Een uitzonderlijk breed aanbod van speelgoed voor alle leeftijden, dat hele generaties kinderen vermaakt heeft tijdens het opgroeien.

Spellen ontworpen om kinderen te helpen te leren terwijl ze plezier hebben

 

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x