Wegens drukte kan uw bestelling mogelijk vertraging oplopen. Onze excuses hiervoor.

Deutscher Meister

Sorteren op:

Degelijk uitgevoerde voetbaltafel met stevige houten poten. 16 x 3mm dikke verchroomde stangen uitgevoerd met kogellagers en sterke kunststof oranje en witte voetbalpoppen. De buitenhoeken zijn van aluminium.
€1.295,00
Een wel heel moderne look voor deze voetbaltafel die precies past in het Deutscher Meister assortiment.
€1.409,00
Degelijk uitgevoerde voetbaltafel van Deutscher Meister zonder muntinworp. Wordt geleverd incl. 5 balletjes. Voetbaltafel is uitgevoerd met een uniek kogellager systeem voor nog meer speelplezier.
€1.295,00
Degelijk uitgevoerde voetbaltafel van Deutsche Meister zonder muntinworp. Wordt geleverd incl. balletjes. Voetbaltafel is uitgevoerd met een uniek kogellager systeem voor nog meer speelplezier.
€1.295,00
Schitterend uitgevoerde voetbaltafel met zwart houten poten. Het speelveld heeft een ruw oppervlak voor een nog betere bal controle. De Young Line voetbaltafel is een topklasse speeltafel, samengesteld met oog voor kwaliteit.
€909,00
Een zwaar solide voetbaltafel en NIET met muntinworp. In het verleden had je geen keus, sinds kort wel. De Deutsher Meister Luxeline Eiken is het zusje van de Grande Luxe Eiken maar ZONDER MUNTINWORP.
€2.055,00
Een zeer mooie uitgevoerde voetbaltafel voorzien van de beste speelcondities. Deze nieuwe voetbaltafel van het merk Deutscher Meister.
€1.409,00
Een tafel voor jarenlang speelplezier. De Deutscher Meister Profi is een zeer degelijke tafel zonder muntinworp.
€1.295,00
Degelijk uitgevoerde Deutsche Meister voetbaltafel met zwart houten poten. Het speelveld heeft een ruw oppervlak voor een perfecte bal controle.
€909,00
Professionele Deutsche meister voetbaltafel in een frisse moderne zwarte kleur. De poppen zijn aangepast in zwart en grijs en ook het speelveld is uitgevoerd in een zachte grijze kleur.
€2.445,00
Zwaar solide en degelijke Deutsche Meister voetbaltafel uitgevoerd met blank houten poten met leg levellers.De Grande Luxe Eiken is uitgerust met een mechanische muntinworp op 0,50 eurocent per spel, maar kan ook op vrij spel worden gezet.
€2.449,00
Het populaire paradepaardje van de Deutscher Meister is vanaf nu ook leverbaar zonder muntinworp! De Deutsher Meister Luxeline Zwart is het zusje van de Grande Luxe Zwart maar ZONDER MUNTINWORP.
In het bedrijfsleven en op scholen een zeer gewilde voetb
€2.049,00

Voetbaltafels van het merk Deutscher Meister staat voor top kwaliteit in voetbaltafels. De Deutscher Meister is dan ook weer helemaal terug, de Koning onder de speeltafels, en nu beschikbaar voor een ieder thuis, op school of in de kroeg. 

In de randstad is de Deutscher Meister de populairste tafel om in de horeca op te spelen. Wij zijn erg blij dat we de volledige collectie van Deutscher Meister weer op voorraad hebben en vooral de Deutscher Meister Grande Luxe, want dat is toch wel een beetje de koning van de voetbaltafels!

De Deutscher Meister werd in de jaren vijftig en zestig vermarkt door Bud Wachter, eerste sergeant bij het US Army, gestationeerd in Duitsland, waar toevallig ook de Deutscher Meister gemaakt werd. Toen hij in 1959 het leger verliet, bleef hij in Duitsland werken bij een Amerikaane firma, en hij kreeg het voor elkaar om voor zijn firma de exclusieve rechten te krijgen van Deutscher Meister om te verkopen aan het amerikaanse leger. Er werd verzonden naar Duitsland, Frankrijk, Italië, Engeland, Spanje en Noord Afrika.

Later verkochten ze ook aan de Verenigde Staten. In 10 jaar tijd werden er duizenden tafels verkocht. Bud Wachter heeft nu zijn eigen firma en is van plan een voetbaltafel playhall te openen , telkens met ruim 20 Deutscher Meister voetbaltafel, in New Jersey en California.

Gerelateerde afbeelding

 

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x