Educo

Sorteer op:

Afdekplaat behorend bij de zand- watertafel van Educo.Zand- watertafel van Educo met diverse toebehoren die los besteld kunnen worden.
€79,95
Spelen in de zandbak met het leukste speelgoed.Een sterke blauwe hark met ergonomisch ontwerp.
De producten van Educo zijn door de sterke kwaliteit zeer geschikt voor in de zandbak op school, bij de speelplaats of gewoon voor bij huis. 
€13,95
Veilig leren paardentuigje. Zodra een kind met het tuigje ergens achterhaakt, gaat het tuigje los door de drukknopen. Gemaakt van echt leer met 2 belletjes.
€11,95
Los plateau voor onder de zand- watertafel van Educo.
€77,95
Zet met deze mini voetstelten kleine reuze stappen.Geschikt voor kinderen van 3 tot 7 jaar.
€84,99
Zand is op verschillende manieren te manipuleren. Denk aan het fijn knijpen, kneden met je handen, met je vingers er doorheen strijken en natuurlijk diep graven.Maak kennis met het leukste assortiment speelgoed voor het spelen met zand en water.
€61,00
Shape it! Vulling van 9 kg. Dit modelleerzand lijkt op nat strandzand. Doordat er was aan het zand is toegevoegd droogt het nauwelijks uit.
€42,50
Suikerschep model, met bescherming voor de hand. Van soepel, elastisch en sterk materiaal. Assorti kleuren.
€2,25
Onderstel t.b.v. de Educo zand- en watertafel. Afmeting: 96 x 74 x 66 cm.
€129,95
Een groot wegennet dat met grote 'puzzelstukken' aan elkaar bevestigd kan worden. Op een aantal delen zijn wegmarkeringen aangebracht zoals haaientanden, een zebrapad, fietspad en een stopstreep. Ideaal om echte verkeerssituaties mee na te bootsen.
€44,95
Complete zand- en watertafel van Educo. In de bak is een kunststof kraan gemonteerd voor waterafvoer.
€395,95
Losse bak behorend bij zand- watertafel van Educo met daarin een kunststof kraan gemonteerd voor waterafvoer.
€119,00
Van soepel, elastisch en sterk materiaal. Passend op emmer 512.088. Assorti kleuren en assorti geleverd.
€3,90
Van soepel, elastisch en sterk materiaal. Assorti kleuren en assorti geleverd.
€6,50
Set à 3 paar halfronde loopklossen om de balans te trainen.
€35,99
Hoge stevige en stabiele uitvoering van de loopklossen.
€8,99

Een leven lang spelend leren

Educo laat jonge kinderen kennismaken met taal, rekenen en motoriek op een speelse en creatieve manier. Onze ontwikkelingsmaterialen integreren spelen en leren. Dit maakt Educo uniek!

Educo is gebaseerd op de drie pijlers spelen, leren en leven.

SPELEN
Educo creëert speels, onderzoekend en uitdagend materiaal. Al onze ontwikkelingsmaterialen zetten het jonge kind aan tot spelen. Met als resultaat dat zij specifieke vaardigheden op een natuurlijke manier al spelend opdoen.

LEREN
De materialen van Educo vormen een stevige basis voor het leren. Onze nadruk op het speelse leren vraagt ook om speels lesgeven. Educo verzorgt duidelijke handleidingen met daarin uitleg over hoe het materiaal ingezet kan worden. Daarom zorgen onze Educo materialen en puzzels ervoor dat elke leerervaring optimaal en effectief benut wordt.

LEVEN
Educo helpt jonge kinderen de wereld om hen heen te begrijpen. Leerdoelen worden versterkt door ze te koppelen aan alledaagse handelingen. De Educo producten gebruiken ervaringen uit het dagelijks leven om leerbegrippen eigen te maken en te versterken.

De leerlijn van Educo is gecategoriseerd volgens leerdoelen en ontworpen om specifieke vaardigheden te stimuleren. Daarnaast heeft Educo een uitgebreid assortiment aan Educatief speelgoed en accessoires die ontworpen zijn om kinderen een zo optimaal mogelijke speelervaring te bieden. Wij geloven dat het speelgoed en de accessoires de natuurlijke ontwikkeling van het jonge kind ondersteunen en verbeteren. Of het nu gaat om rollenspel, het rijden op een driewieler of het bouwen van een knikkerbaan.

Een stevige basis voor ontwikkeling!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x