Onze showroom is momenteel gesloten. | Onze webshop blijft open.

Educo

Sorteren op:

Losse bak behorend bij zand- watertafel van Educo met daarin een kunststof kraan gemonteerd voor waterafvoer.
€119,00
Een grote sterke rode schep met ergonomisch ontwerp. Formaat: 80 cm (l).De producten van Educo zijn door de sterke kwaliteit zeer geschikt voor in de zandbak op school, bij de speelplaats of gewoon voor bij huis.
€12,75
Complete zand- en watertafel van Educo. In de bak is een kunststof kraan gemonteerd voor waterafvoer.
€398,95
Maak kennis met het leukste assortiment speelgoed voor het spelen met zand en water.Makkelijk hanteerbare kinderschep.
Assorti kleuren
€3,50
Een kunststof slagboom die op het plein gebruikt kan worden.
€18,95
Emmers in diverse kleuren.Maak kennis met het leukste assortiment speelgoed voor het spelen met zand en water. De producten van Educo zijn door de sterke kwaliteit zeer geschikt voor in de zandbak op school, bij de speelplaats of gewoon voor bij huis. 
€10,95
Schep kleinDe producten van Educo zijn door de sterke kwaliteit zeer geschikt voor in de zandbak op school, bij de speelplaats of gewoon voor bij huis. 
€12,95
Zandvormen om de leukste kastelen mee te bouwen.
€17,95
Met deze zandschuiver kun jij het zand transporteren. Rijden maar!Maak kennis met het leukste assortiment speelgoed voor het spelen met zand en water.
Deze Truck is geliefd bij scholen, kinderdagverblijven en instellingen.
€7,50
Los plateau voor onder de zand- watertafel van Educo.
€77,95
Een zeef om het zand mee te zeven.De producten van Educo zijn door de sterke kwaliteit zeer geschikt voor in de zandbak op school, bij de speelplaats of gewoon voor bij huis.
€4,95
Met deze metselset kun je de mooie zandkastelen bouwen.
€2,95
Een groot wegennet dat met grote 'puzzelstukken' aan elkaar bevestigd kan worden. Op een aantal delen zijn wegmarkeringen aangebracht zoals haaientanden, een zebrapad, fietspad en een stopstreep. Ideaal om echte verkeerssituaties mee na te bootsen.
€44,95
Van soepel, elastisch en sterk materiaal. Assorti kleuren en assorti geleverd.
€7,50
Spelen in de zandbak met het leukste speelgoed.Een sterke blauwe hark met ergonomisch ontwerp.
De producten van Educo zijn door de sterke kwaliteit zeer geschikt voor in de zandbak op school, bij de speelplaats of gewoon voor bij huis. 
€12,95
Een complete set artikelen voor de zand-watertafel of voor in de zandbak. Maar liefst 50 onderdelen.
€74,00

Een leven lang spelend leren

Educo laat jonge kinderen kennismaken met taal, rekenen en motoriek op een speelse en creatieve manier. Onze ontwikkelingsmaterialen integreren spelen en leren. Dit maakt Educo uniek!

Educo is gebaseerd op de drie pijlers spelen, leren en leven.

SPELEN
Educo creëert speels, onderzoekend en uitdagend materiaal. Al onze ontwikkelingsmaterialen zetten het jonge kind aan tot spelen. Met als resultaat dat zij specifieke vaardigheden op een natuurlijke manier al spelend opdoen.

LEREN
De materialen van Educo vormen een stevige basis voor het leren. Onze nadruk op het speelse leren vraagt ook om speels lesgeven. Educo verzorgt duidelijke handleidingen met daarin uitleg over hoe het materiaal ingezet kan worden. Daarom zorgen onze Educo materialen en puzzels ervoor dat elke leerervaring optimaal en effectief benut wordt.

LEVEN
Educo helpt jonge kinderen de wereld om hen heen te begrijpen. Leerdoelen worden versterkt door ze te koppelen aan alledaagse handelingen. De Educo producten gebruiken ervaringen uit het dagelijks leven om leerbegrippen eigen te maken en te versterken.

De leerlijn van Educo is gecategoriseerd volgens leerdoelen en ontworpen om specifieke vaardigheden te stimuleren. Daarnaast heeft Educo een uitgebreid assortiment aan Educatief speelgoed en accessoires die ontworpen zijn om kinderen een zo optimaal mogelijke speelervaring te bieden. Wij geloven dat het speelgoed en de accessoires de natuurlijke ontwikkeling van het jonge kind ondersteunen en verbeteren. Of het nu gaat om rollenspel, het rijden op een driewieler of het bouwen van een knikkerbaan.

Een stevige basis voor ontwikkeling!

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x