Webwinkel, klantenservice en magazijn open | winkel alleen op afspraak geopend. | Leveringen kunnen vertraging oplopen. Afhalen gaat sneller.

EXIT

Sorteer op:

Aanbieding
Pico Goal van EXIT voetbaldoel
€99,95 €84,95
Het EXIT Wood zwembad ø300x76cm is een rond frame zwembad met overkapping. Met de EXIT overkapping voor zwembaden ben je niet langer afhankelijk van de weersvoorspellingen.
€299,00
xDe EXIT Tiggy junior trampoline is een mini trampoline voor kinderen van drie tot vijf jaar.
€94,95
De EXIT Coppa is met zijn afmetingen van 220 x 170 x 80 cm een van de grotere doelen in de familie van de EXIT goals. Een een ideaal doel om achter in de tuin te plaatsen, voor jong én oud!
€135,00
Aksent Zandtafel XL van EXIT
€158,00
De EXIT Tempo multisport omni-trainer is een uniek trainingsmiddel en de perfecte manier om je balvaardigheden te verbeteren. Dat geldt natuurlijk voor alle balsporten, van voetbal tot volleybal en van handbal tot waterpolo of tchouckball.
€109,00
Foxy skelter van EXIT. Leuke sportieve skelter om mee te crossen.
€89,00
Silhouette inground 183 (6ft) Zwart van EXIT
€131,00
Spider skelter van EXIT. Mooie skelter om een leuke race mee te houden.
€174,00
Maestro Goal van EXIT
€89,00
Het EXIT Stone zwembad ø300x76cm is een rond grijskleurig frame zwembad met overkapping. Met de EXIT overkapping voor zwembaden ben je niet langer afhankelijk van de weersvoorspellingen.
€299,00
Het EXIT Stone zwembad ø360x76cm is een groot rond grijskleurig frame zwembad met overkapping. Het zwembad is standaard voorzien van een filterpomp en valt op tussen andere zwembaden door zijn stoere steenpatroon. Met de EXIT overkapping voor zwembaden be
€345,00
Silhouette Ground + Safetynet Rect. 244x366 (8x12ft) Black van EXIT
€439,00
Los net voor het EXIT Maestro voetbaldoel.
€26,95
InTerra GroundLevel 366 (12ft) Groen van EXIT
€439,00
InTerra GroundLevel 305 (10ft) Grijs van EXIT
€351,00

EXIT Toys is hét eigentijdse buitenspeelgoed dat kinderen stimuleert en zelfs
uitdaagt om buiten te spelen!

XIT Toys: "Leave the room, play outside!"

EXIT Toys is hét eigentijdse buitenspeelgoed merk dat kinderen stimuleert en zelfs uitdaagt om buiten te spelen! Dit doen we door buitenspeelgoed te ontwikkelen vanuit de behoefte van kinderen én ouders. Hierbij staat voorop dat ons speelgoed kinderen moet aanspreken. Niet alleen doordat kinderen het speelgoed leuk en stoer vinden om mee te spelen, maar zeker ook door aandacht te besteden aan een eigentijds en cool ontwerp.

Uiteraard staat een product van EXIT Toys garant voor veiligheid en heeft een EXIT Toys product een gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Op deze manier is een EXIT Toys product voor een breed publiek toegankelijk en bieden we op deze wijze veel kinderen de mogelijkheid om dagen, weken, maanden en zelfs jaren met elkaar buiten te spelen. Daarom biedt een product van EXIT Toys een gezonde en vooral speelse basis voor elk kind! 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x