Wegens drukte kan uw bestelling mogelijk vertraging oplopen. Onze excuses hiervoor.

Little Tikes

Sorteren op:

Schip Ahoy! Bereid je voor op een spetterend avontuur met deze Little Tikes watertafel! Inclusief twee speelfiguren, een haai die water spuit, een waterkanon (met nieuwe verbeterde pomp), op te halen anker en een constant stromende fontein.
€74,95
Aanbieding
Deze kant, deze kant, welke kant laat jij de pijp opgaan? Welke richting je ook wil opgaan, de buizen kunnen eenvoudig met elkaar verbonden worden.
€74,95 €59,95
Little Tikes watertafel 'Ball drop bay'. Waterpret voor de allerkleinsten!
Deze watertafel heeft allerlei speelelementen; stop de bal in de trechter en zie hoe de bal al draaiend terug in het water valt of schep de ballen uit het water met het draairad!
€57,95
Deze Little Tikes Jungle glijbaan is groot genoeg om kids urenlang speelplezier te laten beleven, maar kan toch heel eenvoudig worden opgeborgen!
€99,95
Reuze glijbaan rainbow van Little Tikes
€109,95
Super klimrek evergreen van Little Tikes
€329,95
Grote glijbaan primary van Little Tikes
€69,95
De Little Tikes Schildpad zandbak is een robuuste groene zandbak met donkergroen deksel. De rand heeft twee brede stukken, waar het kind op kan zitten.
€46,99
Reuze glijbaan evergreen van Little Tikes.
€109,95
Met de Fun Zone Battle Splash-watertafel van Little Tikes strijden kinderen om elkaars boten te laten zinken, de doelen te laten draaien, de emmers te vullen en water op elkaar te spuiten!
€68,95
Grote glijbaan roze van Little Tikes
€64,95
Speel buiten glij lekker van deze leuke kleine blauwe glijbaan van Little Tikes Op deze mooie glijbaan kan je heerlijk naar beneden glijden, steeds weer opnieuw!
€34,95
Grote glijbaan sunshine van Little Tikes
€69,95
Kinderen beleven de ultieme zomerpret met deze prachtige speeltafel van Little Tikes.
Twee speeloppervlakten; er kan met zand en water gespeeld worden.
Inclusief parasol, waterwiel, boten en brug.
€111,95
Activity garden van Little Tikes. Een mooie speelset voor kinderen van 6 tot 36 maanden.
€89,95

Little Tikes

Little Tikes staat voor veilig en gevarieerd sterk speelgoed. Wij bieden een ruime collectie Little Tikes speelgoed aan waaronder Little Tikes klimrekken, speelhuisjes.glijbanen, zandbakken, watertafels en picknicktafels. Little Tikes mag absoluut niet ontbreken in uw speelgoedcollectie.
 
 
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x