Het is momenteel erg druk, hierdoor kan je bestelling mogelijk vertraging oplopen. Onze excuses voor het ongemak.

Little Tikes

Sorteren op:

Aanbieding
Deze kant, deze kant, welke kant laat jij de pijp opgaan? Welke richting je ook wil opgaan, de buizen kunnen eenvoudig met elkaar verbonden worden.
€74,95 €59,95
Schip Ahoy! Bereid je voor op een spetterend avontuur met deze Little Tikes watertafel! Inclusief twee speelfiguren, een haai die water spuit, een waterkanon (met nieuwe verbeterde pomp), op te halen anker en een constant stromende fontein. Jij zult urenl
€71,95
Super klimrek evergreen van Little Tikes
€329,95
Grote glijbaan primary van Little Tikes
€69,95
Reuze glijbaan rainbow van Little Tikes
€109,95
De Little Tikes Schildpad zandbak is een robuuste groene zandbak met donkergroen deksel. De rand heeft twee brede stukken, waar het kind op kan zitten.
€46,99
Speel buiten glij lekker van deze leuke kleine blauwe glijbaan van Little Tikes Op deze mooie glijbaan kan je heerlijk naar beneden glijden, steeds weer opnieuw!
€34,95
Reuze glijbaan evergreen van Little Tikes.
€119,95
Aanbieding
Little Tikes Speelhuis Picknick in natural kleurstelling. De kok kan zijn maaltijden door het raam serveren aan de gasten aan de picknicktafel! Inclusief keuken met 'pitten', oven, kastjes en een haard, en een deur, brievenbus en een 19-delige accessoires
€299,95 €249,95
Grote glijbaan roze van Little Tikes
€64,95
Little Tikes watertafel 'Ball drop bay'. Waterpret voor de allerkleinsten!
Deze watertafel heeft allerlei speelelementen; stop de bal in de trechter en zie hoe de bal al draaiend terug in het water valt of schep de ballen uit het water met het draairad!
€62,95
Grote glijbaan sunshine van Little Tikes
€69,95
Glij steeds weer naar beneden op deze vrolijk gekleurde, kleine roze glijbaan van Little Tikes Deze kleine glijbaan is perfect als eerste glijbaan voor jonge kinderen.
€34,95

Little Tikes

Little Tikes staat voor veilig en gevarieerd sterk speelgoed. Wij bieden een ruime collectie Little Tikes speelgoed aan waaronder Little Tikes klimrekken, speelhuisjes.glijbanen, zandbakken, watertafels en picknicktafels. Little Tikes mag absoluut niet ontbreken in uw speelgoedcollectie.
 
 
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x