OkidO Toys

Sorteer op:

De Vliegende Hollander van Winther is een voertuig met een unieke manier van voortbewegen. De Vliegende Hollander is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
€360,00
Ruime wagen met stuur, waar meerdere kinderen tegelijk mee kunnen spelen. Geschikt voor 2 à 3 kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar
€247,00
Ruime wagen met trekstang, waar meerdere kinderen tegelijk mee kunnen spelen.
€310,00
Deze driewieler step van Okido is zeer stabiel en oerdegelijk. Deze step is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.
€119,00
Wagen met trekstang, waar meerdere kinderen tegelijk mee kunnen spelen. Voorzien van opstaande randen aan de zijkanten. De trekkar is een kar waar meerdere kinderen tegelijk mee kunnen spelen,
€225,00
Wie mee wil rijden stapt achterop het vaste plateau waarop een kunststof plaat is aangebracht.
€244,00
Deze Gladiator loopfiets van Okido is een zeer stabiele en oerdegelijke loopfiets met plaats voor een passagier. Deze loopfiets is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.
€230,00
Een oerdegelijke kar waar meerdere kinderen tegelijk mee kunnen spelen.
Ruime wagen met stuur, waar meerdere kinderen tegelijk mee kunnen spelen.
€381,95
Een uitstekende step als opvolger van de KDV step met drie wielen. Het plateau is van kunststof met een anti-sliplaag. Deze step is voor kinderen die al een goede balans hebben, en maakt deze step het ideale model om te rijden en te spelen.
€179,00
Een duodriewieler waarop 2 kinderen kunnen zitten.
€219,00
Een driewieler voor de allerkleinsten. Deze driewieler mini is robuust, veilig en duurzaam.
€165,00
Schommel voor één persoon.
€960,00
Deze kruiwagen is gemaakt van gegalvaniseerd staal en heeft afgeronde hoeken voor veilig speelplezier. De kruiwagen is voorzien van rode kunststof handvaten en een degelijk voorwiel. Deze kruiwagen is onmisbaar in iedere zandbak of tuin.
€109,00
Alle benodigde materialen voor de zandbak hebben hun eigen plaats in dit rek van gegalvaniseerd metaal.
€134,90
Een oerdegelijke gegalvaniseerde tweewieler voor de beginnende fietser. Dit fietsje is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
€205,00
Race het hele plein over op deze oerdegelijke stoere easy rider. Deze easy rider maxi is robuust, veilig en duurzaam. Frame van gegalvaniseerd buizenstaal, zonder scherpe hoeken of kanten.
€243,95

OkidO, eindeloos speelplezier voor ieder kind!

OkidO is al jaren de specialist in het produceren van metalen fietsjes en karren. Je komt onze producten voornamelijk tegen op basisscholen, kinderopvang, en buitenschoolse opvang. Maar ook voor de recreatieve sector zijn onze materialen uitermate geschikt.

De robuuste kwaliteit en duurzaamheid van onze producten maakt dat kinderen een unieke speelbeleving ervaren. Uiteraard is een echte OkidO ook een eyecatcher tijdens het buitenspelen thuis, of in de wijk.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x