Wegens drukte kan uw bestelling mogelijk vertraging oplopen. Onze excuses hiervoor.

Sorteren op:

Starterskit voor onderhoud van het zwemwater voor baden tot 10.000 liter inhoud.
€22,95
Natriumdichloorisocyanuraatdihydraat, 60% actief chloor, 2.7 grams tablet. Snel oplossende tabletten die zorgen voor desinfectie. Speciaal ontwikkeld voor kleinere baden. Deze chloortabletten kunnen gebruikt worden met de Speedy Pool chlorinator.
€9,95
Trichloorisocyanuurzuur, 90% actief chloor, 20 grams tablet. Langzaam oplossende tabletten die zorgen voor een continue desinfectie. Deze chloortabletten kunnen gebruikt worden met de Speedy Pool Chlorinator.
€16,95
Mini pool tester, voor het snel en gemakkelijk testen van de pH-waarde en het gehalte vrij chloor. Inhoud: 40 testtabletjes.
€7,95
Natriumdichloorcyuanuraat, 60% actief chloor, granulaat. Snel oplossend product, toe te passen bij een shockbehandeling of om bij te chloreren bij gebruik van Pool Power Mini tabletten.
€15,95
Pool Power pH-Plus is een pH verhoger in granulaatvorm. De benodigde hoeveelheid oplossen in een kunststof emmer met water en vervolgens gelijkmatig over het wateroppervlak verden, bijvoorbeeld met een gieter. Wordt geleverd in flacon van 1 kg.
€7,95
Pool Power Anti-alg is een preventief middel om algengroei in zwemwater te voorkomen. De benodigde dosis aanhouden voor optimaal resultaat. Flacon 1 liter.
€12,95
Pool Power Floc is een middel dat troebel water voorkomt, doordat het kleine zwevende deeltjes bindt tot grotere vlokken die makkelijker door het filter worden aangetrokken. Flacon 1 liter.
€8,95
Pool Power Power Shock. Voor shokbehandeling en continue chlorering, geschikt voor hard en zacht water. Verpakking van 5 kilo.
€60,95
Pool Power pH-Min is een pH verlager in granulaatvorm. De benodigde hoeveelheid oplossen in een kunststof emmer met water en vervolgens gelijkmatig over het wateroppervlak verdelen, bijvoorbeeld met een gieter.
€7,95
Pool Power anti-alg, voor het bestrijden en vermijden van algenvorming. Fles van 5 liter.
€46,50
Pool Power Long mini, 5 kg in emmer. Trichloorisocyanuurzuur, 90% actief chloor, 20 grams tablet. Langzaam oplossende tabletten die zorgen voor een continue desinfectie. Deze chloortabletten kunnen gebruikt worden met de Speedy Pool Chlorinator.
€63,95
Vloeibaar Pool Power vlokmiddel voor verwijdering van niet-filtreerbare verontreiniging. Fles van 5 liter.
€27,50
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x