Popal

Sorteer op:

Aanbieding
Little Miss 14 inch Meisjesfiets Roze van Popal. Weigert jouw kleine meid ook om zonder pop de deur uit te gaan? Volkomen terecht! De Little Miss biedt met het achterzitje ruimte voor de pop, en in het voormandje kunnen ook nog de picknickspulletjes mee.
€129,95 €119,95
Little Miss 14 inch Meisjesfiets Wit van Popal. Weigert jouw kleine meid ook om zonder pop de deur uit te gaan? Volkomen terecht! De Little Miss biedt met het achterzitje ruimte voor de pop, en in het voormandje kunnen ook nog de picknickspulletjes mee.
€114,95
Little Miss 12 inch Meisjesfiets Roze van Popal. Weigert jouw kleine meid ook om zonder pop de deur uit te gaan? Volkomen terecht! De Little Miss biedt met het achterzitje ruimte voor de pop, en in het voormandje kunnen ook nog de picknickspulletjes mee.
€109,95
Lola 20 inch Meisjesfiets Roze van Popal. Deze meisjesfiets is niet alleen prachtig om te zien, maar ook nog eens superpraktisch. Op de voor- of achterdrager neem je al je schoolspulletjes gewoon zelf mee, staat dat niet wijs?
€171,00
Omafiets 22 inch Meisjesfiets Rood van Popal. Meiden die weten wat hip is hoef je echt niks wijs te maken. Een fiets is om te fietsen maar mag óók wel een beetje trendy zijn toch?
€180,00
Lola 20 inch Meisjesfiets Grijs-pink van Popal. Deze meisjesfiets is niet alleen prachtig om te zien, maar ook nog eens superpraktisch. Op de voor- of achterdrager neem je al je schoolspulletjes gewoon zelf mee, staat dat niet wijs?
€171,00
Little Miss 18 inch Meisjesfiets Roze van Popal. Weigert jouw kleine meid ook om zonder pop de deur uit te gaan? Volkomen terecht! De Little Miss biedt met het achterzitje ruimte voor de pop, en in het voormandje kunnen ook nog de picknickspulletjes mee.
€131,00
Cooper 16 inch Meisjesfiets Roze van Popal
€135,00
Omafiets 22 inch Meisjesfiets Zeegroen van Popal. De omafiets voor kinderen! Oud en vertrouwd maar dan lekker anno nu. Een betrouwbare stadsfiets waar je van op aan kunt.
€180,00
Cooper 16 inch Meisjesfiets Turquoise van Popal. De Cooper meisjesfiets is voor de stoerdere meiden die een meisjesfiets willen, maar hij mag vooral niet te tuttig zijn.
€134,95
Cooper 14 inch Meisjesfiets Wit van Popal. Onweerstaanbaar schattig, maar toch ook helemaal stoer; de Cooper is de ideale eerste fiets voor je kleine meid.
€126,00
Omafiets 20 inch Meisjesfiets Rood van Popal. Meiden die weten wat hip is hoef je echt niks wijs te maken. Een fiets is om te fietsen maar mag óók wel een beetje trendy zijn toch?
€179,95
Lola 20 inch Meisjesfiets Roze van Popal. Deze meisjesfiets is niet alleen prachtig om te zien, maar ook nog eens superpraktisch. Op de voor- of achterdrager neem je al je schoolspulletjes gewoon zelf mee, staat dat niet wijs?
€171,00
Cooper 18 inch Meisjesfiets Turquoise van Popal. Onweerstaanbaar schattig, maar toch ook helemaal stoer; de Cooper is een de ideale fiets voor je kleine meid.
€144,00
Cooper 20 Inch-L Meisjesfiets Wit van Popal. Onweerstaanbaar schattig, maar toch ook helemaal stoer; de Cooper is een de ideale fiets voor je kleine meid.
€171,00
Cooper 16 inch Meisjesfiets Roze van Popal
€135,00

Popal is een Nederlands fietsenmerk die staat voor betaalbare fietsen met een eigentijds en hip design. 

Daar word je toch blij van?

Nederlanders zijn dol op fietsen. Weer of geen weer, we pakken altijd de fiets. Popal maakt daarom trendy kwaliteitsfietsen die passen bij de Hollandse nuchterheid. Met een hip design, maar dan voor een lekker zacht prijsje. Daar word je toch blij van?

Het assortiment Popal fietsen dat je op de website van Recreatiespeelgoed terug kan vinden zijn veelal bakfietsen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x