Popal

Sorteer op:

Little Miss 14 inch Meisjesfiets Roze van Popal. Weigert jouw kleine meid ook om zonder pop de deur uit te gaan? Volkomen terecht! De Little Miss biedt met het achterzitje ruimte voor de pop, en in het voormandje kunnen ook nog de picknickspulletjes mee.
€129,95
Little Miss 12 inch Meisjesfiets Roze van Popal. Weigert jouw kleine meid ook om zonder pop de deur uit te gaan? Volkomen terecht! De Little Miss biedt met het achterzitje ruimte voor de pop, en in het voormandje kunnen ook nog de picknickspulletjes mee.
€109,95
Little Miss 16 inch Meisjesfiets Roze van Popal. Weigert jouw kleine meid ook om zonder pop de deur uit te gaan? Volkomen terecht! De Little Miss biedt met het achterzitje ruimte voor de pop, en in het voormandje kunnen ook nog de picknickspulletjes mee.
€119,95
Little Miss 14 inch Meisjesfiets Wit van Popal. Weigert jouw kleine meid ook om zonder pop de deur uit te gaan? Volkomen terecht! De Little Miss biedt met het achterzitje ruimte voor de pop, en in het voormandje kunnen ook nog de picknickspulletjes mee.
€114,95
Little Miss 16 inch Meisjesfiets Wit van Popal. Weigert jouw kleine meid ook om zonder pop de deur uit te gaan? Volkomen terecht! De Little Miss biedt met het achterzitje ruimte voor de pop, en in het voormandje kunnen ook nog de picknickspulletjes mee.
€119,95
Cooper 14 inch Meisjesfiets Wit van Popal. Onweerstaanbaar schattig, maar toch ook helemaal stoer; de Cooper is de ideale eerste fiets voor je kleine meid.
€126,00
Little Miss 12 inch Meisjesfiets Wit van Popal. Weigert jouw kleine meid ook om zonder pop de deur uit te gaan? Volkomen terecht! De Little Miss biedt met het achterzitje ruimte voor de pop, en in het voormandje kunnen ook nog de picknickspulletjes mee.
€109,95
Little Miss 18 inch Meisjesfiets Roze van Popal. Weigert jouw kleine meid ook om zonder pop de deur uit te gaan? Volkomen terecht! De Little Miss biedt met het achterzitje ruimte voor de pop, en in het voormandje kunnen ook nog de picknickspulletjes mee.
€131,00
Omafiets 24 inch Meisjesfiets Roze van Popal. De omafiets voor kinderen! Deze omafiets van 24 inch voor kinderen van 8-10 jaar is oud en vertrouwd, maar dan lekker anno nu. Een betrouwbare stadsfiets waar je van op aan kunt.
€185,00
De 26 inch Daily Dutch is een transportfiets voor enthousiaste kids. Hij is lekker stevig en hartstikke handig voor naar school of naar de sportclub.
€278,00
Daily Dutch 22 inch Meisjesfiets Wit van Popal. Deze Hollandse klassieker is nu ook beschikbaar voor hippe kids! Beschikbaar in vrolijke kleuren, en van alle gemakken voorzien.
€224,95
Little Miss 14 inch Meisjesfiets Roze van Popal
€113,00
Omafiets 20 inch Meisjesfiets Rood van Popal. Meiden die weten wat hip is hoef je echt niks wijs te maken. Een fiets is om te fietsen maar mag óók wel een beetje trendy zijn toch?
€179,95
Daily Dutch 22 inch Meisjesfiets Pistache van Popal. Deze Hollandse klassieker is nu ook beschikbaar voor hippe kids! Beschikbaar in vrolijke kleuren, en van alle gemakken voorzien.
€224,95
Cooper 12 inch Meisjesfiets Roze van Popal. Onweerstaanbaar schattig, maar toch ook helemaal stoer; de Cooper is de ideale eerste fiets voor je kleine meid.
€126,00
De Popal F200 Pro is een aluminium vouwfiets met versnellingen die je eenvoudig inklapt tot een handzaam pakketje van 36x67 cm.
€197,00

Popal is een Nederlands fietsenmerk die staat voor betaalbare fietsen met een eigentijds en hip design. 

Daar word je toch blij van?

Nederlanders zijn dol op fietsen. Weer of geen weer, we pakken altijd de fiets. Popal maakt daarom trendy kwaliteitsfietsen die passen bij de Hollandse nuchterheid. Met een hip design, maar dan voor een lekker zacht prijsje. Daar word je toch blij van?

Het assortiment Popal fietsen dat je op de website van Recreatiespeelgoed terug kan vinden zijn veelal bakfietsen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x