Sorteer op:

PUKYLINO is een klassiek instapmodel dat al door kinderen kan worden gebruikt die nog maar net hebben geleerd te lopen.
€35,95
Een Puky meidenfiets voor de leeftijd vanaf 8 jaar. De Skyride heeft een bijzonder lage zadelpositie, vele verstelmogelijkheden en is daardoor langer te gebruiken.
€429,99
De PUKYmoto is een ergonomisch ontworpen kindervoertuig dat fungeert als tussenstap tussen een vierwielig loopvoertuig en een tweewielige loopfiets.
€53,95
Een Puky meidenfiets voor de leeftijd vanaf 6 jaar. De Skyride heeft een bijzonder lage zadelpositie, vele verstelmogelijkheden en is daardoor langer te gebruiken.
€374,99
De Puky Wutsch biedt kleine kinderen, die al lopen kunnen, een spannende mogelijkheid hun evenwicht te oefenen en loopbewegingen in coördinatie met de eerste stuurbewegingen te trainen. 
€44,95
De LR M plus is een goede loopfiets met een standaard en net wat groter dan de LR M
€69,95
Door het aluminium frame is het een goede lichte fiets, en door de zeven versnellingen is het een goede fiets voor privé gebruik.
€423,99
Nieuw model Puky kinderfiets met 3 versnellingen. Uitgevoerd met een hoogwaardige aluminium vork en een vernieuwde bagagedrager.
€339,95
De Puky LR 1 Br is een loopfiets met lage instap, waardoor kinderen veilig kunnen op- en afstappen.
€89,95
De Puky LR M is het opstapmodel onder de loopfietsen.
€60,95
Nieuw model Puky kinderfiets met 3 versnellingen. Uitgevoerd met een hoogwaardige aluminium vork en een vernieuwde bagagedrager.
€359,99
Deze nieuwe Puky is er in de kleur lovely pink. Een kinderfiets om je fiets kunsten te verbeteren. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. In de stoere kleuren rood en geel.
€168,20
Fietsen wordt echt een feest met deze leuke 12 inch kiwi/groen kinderfiets.
€147,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x