Roberto Sport

Sorteer op:

Een zeer populaire voetbaltafel en bestseller uit het Roberto Sport assortiment. De College heeft de officiële afmetingen en hoogtes van een professionele tafel, maar dan zonder muntinworp. Uitermate geschikt voor scholen, instellingen en in kantines van
€599,95
De voetbaltafel Pro Winner wordt ook wel de voetbaltafel voor professionals genoemd. Door de 50 jaar ervaring van Roberto Sport en in samenspraak met Italiaanse competitiespelers is de Pro Winner de beste voetbaltafel geworden in zijn klasse.
€889,00
Voetbaltafel speciaal gemaakt voor kinderen.
De voetbaltafel heeft een kleiner formaat: 66 x 75 x 72cm en uitgevoerd met maar 4 stangen.
€194,95
Voetbaltafel gemaakt speciaal voor buitengebruik. De voetbaltafel is bestand tegen water en zon en geschikt voor: campings, resorts aan het strand, zwem- of badaccommodaties, tuinen en openluchtgebieden in het algemeen.
€1.349,00
Voetbaltafel Roberto Sport Export Cover is uitgevoerd met een glasplaat en munt inworp systeem. Dit zware model is zeer geschikt voor openbaar gebruik, zoals op scholen of in de sportkantine. De voetbaltafel is vervaardigd uit twee delen zodat u eenvoudig
€1.039,00
Aanbieding
De nieuwe officiële ITSF voetbaltafel van Roberto Sport. Elke voetbaltafel krijgt een plaatje met nummering en goedkeuringsbewijs van de ITSF. De nieuwe tafel voor de World Tour heeft nieuwe graphics en is voor het oog een prettige verschijning.
€1.190,00 €994,95
Pooltafel met leisteen en zonder muntinworp. De Pooltafel wordt gemaakt in Italië en wordt op bestelling gemaakt en afgeleverd. Leverbaar in diverse afmetingen.
€1.889,00
Voetbaltafel gemaakt speciaal voor buitengebruik.
De voetbaltafel is bestand tegen water en zon en geschikt voor: campings, resorts aan het strand, zwem- of badaccommodaties, tuinen en openluchtgebieden in het algemeen.
€789,00
Elegante voetbaltafel die kan worden gebruikt onder verschillende omstandigheden.
Door het gebruik van hoge kwaliteit materialen is de tafel geschikt voor kinderen, jongeren en volwassenen.
€687,95
Voetbaltafel welke officieel goedgekeurd is voor trainingen door de Internationale Tafelvoetbal Bond (ITSF). De tafel is mede ontwikkeld door de bond en internationale spelers en uitgevoerd met nieuwe technieken waardoor de tafel een uitmuntende kwaliteit
€1.053,00
Voetbaltafel speciaal gemaakt voor kinderen. Na het scoren van een doelpunt komt het tafelvoetbalballetje in één van de zijkanten tevoorschijn. Deze voetbaltafel voldoet aan de Europese Speelgoed veiligheidseisen.
€194,95
Een voetbaltafel met felle kleuren die in elke kinderkamer zal volstaan en veel spannende en uitdagende momenten bezorgd. De hoge kwaliteit materialen die gebruikt zijn bij deze tafel maakt het mogelijk om te spelen met de hele familie.
€449,00
Voetbaltafel zonder muntinworp met een geharde onbreekbare glasplaat. De beste keuze voor gebruik in scholen of instellingen, met maximale veiligheid voor kinderen. De bal kan er niet uitvliegen en dus geen schade veroorzaken aan meubels en ramen.
€849,00
Voetbaltafel van Roberto Sport met muntinworp systeem. Zeer stevig model, opgebouwd uit 24mm dik triplex met laminaat laag en behandeld tegen vocht en zon. Het model bestaat uit 2 delen zodat de tafel gemakkelijk geopend kan worden om bij de binnenkant te
€889,00
Elegante voetbaltafel speciaal gemaakt als meubel in de woonkamer.
De voetbaltafel heeft stijl en brengt ook plezier en spannende momenten met zich mee voor de hele familie.
€479,95
Elegante en moderne voetbaltafel met het design en de kleuren van een competitietafel. Een officiële trainingstafel geschikt voor zwaar gebruik; thuis of op school.
De tafel is opgebouwd zoals officiële tafels ook opgebouwd zijn en dit geeft aan dat de
€688,95

Roberto Sport werd in 1947 in Turijn opgericht en heeft door de jaren heen een eervolle positie verworven in de evolutie van de automatische amusementsector. Dat is niet alleen te danken aan het feit dat het een van de beste fabrikanten van tafelvoetbal is over de hele wereld, maar ook vanwege zijn voortdurende bijdrage aan de technologische en promotionele ontwikkeling. In feite heeft de Roberto Sport vandaag uitstekende "Made in Italy" -producten gevestigd en heeft het zijn identiteit in de afgelopen 70 jaar weten te behouden. Om zich aan te passen aan de steeds veeleisender wordende en competitievere markt, heeft Roberto Sport zich uitgebreid en heeft een breed scala aan voetbaltafels aangeboden, al dan niet met het muntmechanisme, evenals biljart-, tennis- en hockeytafels.

Om alle productieprocedures te beheersen en een concurrerende kwaliteit te garanderen, heeft het bedrijf veel inspanningen en investeringen gedaan in zijn productieafdelingen.

 

De productie wordt bijna volledig uitgevoerd binnen de fabriek van Lessolo door alleen de geselecteerde en gecontroleerde lokale materialen te gebruiken die de realisatie van een "100% Made in Italy" kwaliteitsproduct mogelijk maken.

De procedure start wanneer het laminaat wordt gelijmd op onbewerkt hout en vervolgens wordt verwerkt met moderne numerieke besturingsstroomafnemers.

De geharde en verchroomde stalen staven worden inwendig behandeld en gegoten.

Twee spuitgiet- en persgietmachines maken de interne productie mogelijk van de meeste kunststofcomponenten zoals bussen, grepen, deuren, enz.

Een uitgerust metalen timmerwerk zorgt voor de productie van alle ijzeren en metalen onderdelen.

 

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x