Let op: bestellingen die na 20 juli zijn geplaatst worden vanaf 10 augustus geleverd.

Summer Waves

Sorteren op:

Summer Waves Zwembad Small Frame 300 x 200 x 75 cm. Perfect zwembad voor kleinere buitenruimtes en eenvoudig te monteren.
€99,95
Summer Waves Zwembad Active Frame 305 x 76 cm. Met Cartridge Filter Pomp. Perfect zwembad voor kleinere buitenruimtes en eenvoudig te monteren.
€99,95
Summer Waves Zwembad Active Frame 305 x 76 cm in de kleur Dark Double Rattan. De buitenkant van het zwembad heeft een donkerbruin rotan patroon, ook de frames zijn bruin.
€149,95
Summer Waves Filterpomp Zwembad 3785 liter per uur. Met deze filterpomp houd je je zwembadwater goed schoon.
€49,95
Summer Waves Zwembad Elite Frame Rectangular 549 x 274 x 132 cm. Met Zand Filter Pomp; zorgt voor fris en schoon water.
€849,00
Summer Waves Zwembad Small Frame 475 x 213 x 84 cm. Perfect zwembad voor kleinere buitenruimtes en eenvoudig te monteren.
€199,95

Summer Waves - Zomerplezier voor iedereen!

Geniet van de beste tijden die de zomer te bieden heeft met een van onze uitstekende opzetzwembaden.

Al onze zwembaden zijn voorzien van filterpompen en drielaags PolyLaminate ™ PVC met polyester zijwanden van gaas aan de binnenkant, met een optie voor op de muur geprinte afbeeldingen. Onze Elite Frame Pools worden geleverd inclusief ladder, onderhoudsset, zwembad- / zonnedekking en grondzeil.

De filterpompen in onze Frame Pools zijn het exclusieve, alles-in-één SkimmerPlus ™ -filterpompsysteem, met opzetstuk voor het zwembad en gepatenteerde ingebouwde chlorinator. Deze zwembaden zijn gemaakt van een stevige, roestbestendige metalen frameconstructie.

Al onze heerlijke zwembaden staan ​​bekend om hun duurzaamheid en eenvoudige installatie en opslag - en ze zijn binnen enkele minuten klaar om met water gevuld te worden!

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x