Winther

Sorteer op:

Een driewieler voor twee kinderen. De passagiersstoel moedigt de bestuurder aan om zijn beste vriend mee te nemen voor een ritje op de speelplaats.
€133,95
Een oerdegelijke driewieler. Het verschil in grootte zit vooral in de afstand van het zadel naar de trappers en het stuur. Achter elke driewieler kan de aanhanger gekoppeld worden met de veiligheidskoppeling.
€102,95
Een tweezits taxi waarbij 2 kinderen achterop kunnen plaatsnemen.
€359,95
Aanbieding
Een stoere stevige loopscooter.Actie: tijdelijk extra laag geprijsd.
Het rijdend materiaal van Winther, onmisbaar op ieder speelplein. Speciaal voor scholen, de kinderopvang, bso en gastouders.
€119,95 €83,95
Oerdegelijke driewielers. Het verschil in grootte zit vooral in de afstand van het zadel naar de trappers en het stuur. Achter elke driewieler kan de aanhanger gekoppeld worden met de veiligheidskoppeling.
€246,95
Een leuke variatie op de normale driewielers; met chopper stuur. De zitting van deze driewieler is verstelbaar en daarom geschikt voor een groot aantal leeftijdsgroepen.
€242,95
Herken je de oude fiets? Hierop leer je fietsen met balans en coördinatie.Het rijdend materiaal van Winther, onmisbaar op ieder speelplein. Speciaal voor scholen, de kinderopvang, bso en gastouders.
€274,95
De Winther driewieler met laadbak. Een mooi uitgevoerde driewieler met als extraatje een handige laadbak.
€109,95
Aanbieding
De Winther Turtle Kiddy bus Deluxe is de bus in luxe uitvoering incl. regen/zonnekap, tafel, deuren, verstelbare duwbeugel en 50 ltr. bagagebak.Geschikt voor maximaal 4 kinderen.
€2.379,00 €2.089,00
Blauwe stevige Winther driewieler, voorzien van kiep- en laadbakje, verstelbaar zadel en volrubber banden. De driewieler is geschikt voor kinderen van 1 tot 4 jaar oud.
€109,95
Met z'n tweeën op de duo driewieler.Actie: tijdelijk extra laag geprijsd.
€337,00
Met deze kleine bike bereid een kind zich goed voor op een echte fiets.
Het rijdend materiaal van Winther, onmisbaar op ieder speelplein. Speciaal voor scholen, de kinderopvang, bso en gastouders.
€174,95
Wie mee wil rijden stapt achterop het vaste plateau waarop een gegalvaniseerde plaat is aangebracht met een antisliplaag.Deze Viking driewieler Taxi is geliefd bij kinderopvang, peuterspeelzalen, kleuterscholen en BSO’s.
€285,00
Cooole rijeigenschappen waardoor het spannend is om te rijden. geeft veel plezier en stimulatie.sturen van de Funcart gaat heel soepel met behulp van de twee hendels waarmee de achterwielen bewegen. verbetert de coördinatievaardigheden van kinderen als he
€275,00
Bijzonder voertuig waarmee je je voortbeweegt door je voeten heen en weer te bewegen. Naast plezier, ook een prima motorische oefening!
€167,95
De Maxi Driewieler, de grotere driewieler van Winther.
€229,00
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x