Webwinkel geopend | klantenservice woensdag t/m zaterdag | winkel woensdag t/m zaterdag geopend. | Leveringen kunnen vertraging oplopen. Afhalen gaat sneller. Lees meer...

Jungle Gym Speeltoestel

Sorteer op:

De kinderpicknicktafel bevat: een tafel, twee bankjes, een luifel met volant en een kastje om al je speelgoed op te bergen.
€209,00
Dit deluxe kinderspeeltoestel voor de tuin is dan wel exclusief kroonluchters, maar zou zeker niet misstaan in de Franse tuinen van beroemdheden of de adel.
€625,00
Met lef om anders te zijn is de Jungle Tower een speeltoestel voor de kleine tuin, zo genoemd omdat hij opvalt tussen de speeltoestellen; zonder dak en daarom direct blootgesteld aan elementen.
€331,00
Uitgevoerd met een breed asymmetrisch dak doet de Jungle Shelter zijn naam eer aan.
Er worden ook veel buitenspeelactiviteiten aangeboden zoals de ruime zandbak op de benedenverdieping.
€583,00
Perfect voor entertainment, de Jungle Palace heeft alles in zich om veeleisende bezoekers te amuseren. Dit houten speeltoestel is uitgevoerd volgens de laatste kinderkleurentrends, een snelle achteruitgang en bekroond met een stijlvol dak.
€777,00
Menig speeltuin zou jaloers zijn, de Jungle Mansion is een groot, klassiek ontworpen speeltoestel voor in de tuin, perfect voor de wat meer veeleisende klant. Verschillende in- en uitgangen naar dit luxueuze landgoed bieden meer ruimte voor ontdekking.
€756,00
De Jungle Lodge is een middelgrote houten speeltoren met een open indeling, toegankelijk via achterzijde met een vaste ladder.
€546,00
Een van de kleinere modellen en toch bevat de Jungle Hut alles van wat je mag verwachten van een echte boomhut zonder compromis aan speelplezier. Jungle Hut is afgedekt met een schuin dakje van zeil en biedt zo bescherming tegen zandstormen of moessons.
€457,00
Inclusief easy-grip metalen laddersporten, handgrepen, Bumper Pad™, Jungle-vlag, afwerkdoppen en grondankers. Voor nog meer speelplezier, buiten eten, tekenen, knutselen en spelletjes breid uit met de Picnic Module.
€525,00
Dit houten kinderhuisje is inclusief easy-grip metalen laddersporten, handgrepen, Bumper Pad™, Jungle-vlag, afwerkdoppen en grondankers. Voor nog meer speelplezier, buiten eten, tekenen, knutselen en spelletjes breid je dit houten kinderhuisje uit met de
€504,00
De fantastische uitkijkposten van de Jungle Fort zijn perfect om de unieke StarOscope™ te gebruiken voor extra ver zicht. Een stevig speeltoestel voor particulieren. Door het ontwerp is de Jungle Fort eenvoudig te verdedigen en door zijn formaat biedt het
€683,00
Het ideale houten speeltoestel voor buiten voor energieke jonge boerenknechten en een zeer populaire aanvulling op elke tuin.
De Jungle Farm geeft een combinatie van plezier, uitdagingen en ontdekkingen.
€777,00
De activiteiten in deze speelhut op verschillende niveaus maken de Jungle Cubby compact maar zeer veelzijdig. Deze speelhut is uitgerust met een glijbaan en een klimwand, de speelruimtes zijn op twee hoogteniveaus voor een nieuw perspectief.
€698,00
Voor diegene die genieten van de eenvoudige genoegens van het leven is de Jungle Cottage met houten zandbak een subtiele bron van buitenpret. Deze speeltoren brengt de wonderen van het natuurlijke platteland naar je achtertuin, heeft een diagonaal houten
€531,00
Dit model is de basis voor sociaal buitenspeelplezier, de Jungle Club is een compacte toren met kunststof glijbaan, een schuin houten dak en op de begane grond een zandbak. Perfect voor meerdere avonturen, met een kunststof glijbaan uitgang aan de zijkant
€457,00
Het kinderspeeltoestel Jungle Chalet doet denken aan spannende avonturen in de Zwitserse Alpen met een imposante vorm en een variëteit aan stimulerende bezigheden. Het open balkon is perfect voor zonnig weer terwijl de Fun Phone, Bucket en stuurwiel zorge
€651,00

De speeltoestellen en speelhuisjes van Jungle Gym worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardig naaldhout afkomstig uit duurzaam beheerde Noord- Europese bossen en is 10 jaar gegarandeerd tegen houtrot. Beitsen of verven is niet nodig. Alle houten onderdelen zijn zorgvuldig geselecteerd op lengte gezaagd en glad geschaafd.

De extra robuuste afmetingen zorgen voor een degelijke, stevige constructie en jarenlang veilig speelplezier. Je kunt kiezen uit een speeltoestel in authentiek grenen of in de premium houtsoort Douglas. 

 

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x