Wegens drukte kan uw bestelling mogelijk vertraging oplopen. Onze excuses hiervoor.

THE SECRET TO RAISING ACTIVE KIDS IS TO BE AN ACTIVE PARENT!

Betrokkenheid bij jouw gezin is waardevol. Maar wij hebben ook vrijheid en tijd nodig om te bewegen. Actief samen spelen creëert een band voor de toekomst. In plaats van alleen maar te kijken kunnen we het samen doen. Samen met een BERG trampoline. Alleen die hebben AirFlow en TwinSpring waardoor je soepeler en hoger springt. Zo kunnen we elkaar motiveren en prikkelen om gelukkig en gezond te zijn.

Minder weerstand met het gepatenteerde BERG Airflow springdoek

HOGER SPRINGEN DANKZIJ 50% BETERE LUCHTSTROMING
Fijn trampoline springen begint met een goed springdoek en soepele veren. Om de springervaring nog beter te maken, hebben we een springdoek met de AirFlow techniek ontwikkeld. Deze is 50% meer luchtdoorlatend t.o.v. een standaard springdoek. Dit zorgt voor minder (lucht)weerstand op de jumpmat tijdens het springen, wat ervoor zorgt dat je hoger springt.

TWINSPRING GOLD VS. CONVENTIONELE VEREN

AANZIENLIJK GROTERE ‘PERFECT JUMP AREA’
Bij trampolines met TwinSpring Gold veren staan de veren in een V opgesteld. Hierdoor wordt de ''perfect jump area'' aanzienlijk groter dan bij een trampoline met een conventionele veer. De ''perfect jump area'' is dat gedeelte van de jumpmat waar je optimaal springt. Spring je buiten dit gebied, dan ervaar je al snel dat je als het ware naar binnen wordt geduwd.

Een ander voordeel van de TwinSpring veren is dat door de schuine opstelling, de veren langer zijn zonder dat dit ten koste gaat van de grootte van het springdoek. Het resultaat van dit alles? Een veiligere trampoline met meer springplezier.

 

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x