Spyder Wheelz E-Chopper Scooter 25 km/u

Niet op voorraad
2.099,00
niet meer leverbaar

De Spyder E-Chopper heeft een stoer retro uitstraling maar tegelijkertijd voorzien van een elektrische en stille aandrijving. De E-Chopper kan geregistreerd worden onder brom of snorfietskenteken. Geen helmplicht.

  • Snelle levering
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment

Productinformatie

De E-Chopper is uitgerust met een onderhoudsvrije 1200 watt motor zodat je jarenlang plezier van jouw aankoop hebt, zonder extra kosten. 

De prijs is exclusief aanvraag kenteken t.w.v. 95 euro. 

De Spyder Wheelz E-Chopper 2.3. De 2.3 versie is ontstaan vanuit technische innovaties. 

Spyder Wheelz is de enige partij in Europa die het aankomende seizoen een exclusief voertuig op de markt brengt die is ontworpen voor intensief gebruik.

Spyder Wheelz heeft einde 2018 het startschot gegeven voor de productie van de eerste modellen van de E-Chopper 2.3. Met de 2.3 versie heeft Spyder Wheelz het exclusieve merkrecht in Europa en nemen zij hiermee een belangrijke voorsprong in de Europese markt. Bekijk het RDW rapport.

Verder zijn de E-Choppers bij aflevering in het bezit van een MSDS (Material Safety Data Sheet) document en hebben de batterijen een BMS (Batterij Management Systeem) functie, oftewel een intelligent systeem die de batterij uitschakelt bij beschadigde of te warme lithium-cellen.

De batterijladers zijn standaard uitgerust met dit BMS systeem om brandgevaarlijke situaties te voorkomen. Deze 5 AH smart chargers zijn uitgerust met een aluminium behuizing voorzien van een geïntegreerd koelingssysteem.

Spyder Wheelz is als officiële producent en importeur verantwoordelijk voor de deugdelijkheid en de wettelijke aansprakelijkheid van de voertuigen. Om de wettelijke aansprakelijkheid als importeur / producent officieel in Europa te kunnen verwerven hebben zij de voertuigen door de Nederlandse overheid (RDW) verplicht aan een intensieve keuring moeten onderwerpen, die wij met succes hebben doorstaan.

Standaard geleverd op de Spyder Wheelz E-Chopper:

Alarm klasse 3 op afstandsbediening, spiegels, knipperlichten, double seat, telefoonhouder met usb aansluiting, start wegrij onderbreking op standaard, halogeen koplamp met stads/ grootlicht optie en stuurslot.

MIA/VAMIL

Interessante financiële voordelen heeft u met onze stoere, groene e-scooters via deze investeringsaftrek voordeel van wel 75% op het eerste jaar.

Vaarwel Fossiele Brandstof 

Niet alleen zuinig op de weg, maar ook gunstig voor je portemonnee. Alledaagse verborgen kosten behoren met onze E-Chopper definitief tot het verleden. Parkeerkosten, eindeloze ritjes me het OV, tankbonnetjes: je kunt ze allemaal vergeten. Het voordeel ten aanzien van een benzinescooter kan oplopen tot meer dan 1.000 euro per 10.000 km.

Bikesland is partner

Bikesland is partner en dealer van het merk Spyder Wheelz. Dit betekent dat je bij ons terecht kunt om kennis te maken met deze stoere retro elektrische scooter. Of het nou gaat om koop of verhuur mogelijkheden. 

Leisure of Verhuur 

Wij informeren je graag over de mogelijkheden. Laat je gegevens achter door het Contact formulier in te vullen

De E-Chopper 2.3, snel op de rechte stukken, wendbaar in de bochten.
Maak een testrit. Het zal je verbazen!

 

Klantenservice
Heeft u hulp nodig of een vraag over dit product? Neem contact met ons op!
038 - 331 54 51
Kom testen!
Showroom van 1000 m2
Nog niet overtuigd? Neem een kijkje in onze 1000m2 grote showroom!
  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment
Spyder Wheelz E-Chopper Scooter 25 km/u