Fietsstoeltjes Bobike

Sorteer op:

De Bobike ONE is een volledig nieuw kinderzitje voor op de fiets met een modern, slank, Nederlands design.
Met de Bobike ONE doorkruisen jij en je kind(eren) de stad op de fiets op een veilige en geheel eigen manier.
€52,95
De Bobike Mini One, het klassieke bobike Classic in een nieuw en modern jasje.
Met de Bobike ONE doorkruisen jij en je kind(eren) de stad op de fiets op een veilige en geheel eigen manier. Op naar het volgende urban adventure!
€66,95
Deze pen kunt u op de bodem van de bak plaatsen waarna u een Bobike mini of een Yepp mini kunt monteren.
€26,95
Met deze beugel kunt u een BobIke-mini makelijk op het zitbankje monteren.
Het voordeel van deze beugel is dat het stoeltje kan worden gemonteerd met de standaard montage materiaal van het stoeltje.
€21,95

Bij Bobike staat veiligheid voorop. Naast doordacht design van Nederlandse bodem, comfort en gebruiksgemak, maakt Bobike gebruik van een unieke dubbelwandige schaal voor al haar zitjes voor optimale veiligheid.

Bobike. Simply Safe.

Voorzitjes tot 3 jaar

Voor het eerst met je kindje op de fiets! Bobike kinderzitjes voor voorop de fiets zijn geschikt voor kindjes vanaf 9 maanden (of wanneer ze zelfstandig rechtop kunnen zitten) tot 3 jaar of 15 kilogram.

Achterzitjes tot 10 jaar

Bobike kinderzitjes voor achterop de fiets zijn geschikt voor kindjes tot ongeveer 6 jaar of tot een gewicht van 22 kilogram. En Bobike Junior zitjes zijn geschikt voor kinderen van 5-10 jaar of met een gewicht van 20-35 kilogram. Je kindje verplaatst naar achteren omdat er een broertje of een zusje is bijgekomen of omdat het te zwaar is geworden voor een voorzitje.

Accessoires voor je zitje

Met de uitgebreide collectie originele Bobike accessoires haal je nog meer plezier uit je Bobike kinderzitje. Voor onze accessoires gebruiken we, net als voor onze kinderzitjes, uitsluitend materialen van de hoogste kwaliteit.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x