Let op: bestellingen die na 20 juli zijn geplaatst worden vanaf 10 augustus geleverd.

Fietszitjes

Kinderzitjes van Bobike en Urban Iki

Bobike

Bij Bobike ontwerpen ze fietsveiligheidszitjes om uw baby veilig te houden. Er gaat niets boven het verkennen van de wereld op je fiets, Happy & Healthy. Bobike, gewoon veilig.

Bij Bobike staat veiligheid voorop. Naast doordacht design van Nederlandse bodem, comfort en gebruiksgemak, maakt Bobike gebruik van een unieke dubbelwandige schaal voor al haar zitjes voor optimale veiligheid.

Bobike. Simply Safe.

Voorzitjes tot 3 jaar

Voor het eerst met je kindje op de fiets! Bobike kinderzitjes voor voorop de fiets zijn geschikt voor kindjes vanaf 9 maanden (of wanneer ze zelfstandig rechtop kunnen zitten) tot 3 jaar of 15 kilogram.

Achterzitjes tot 10 jaar

Bobike kinderzitjes voor achterop de fiets zijn geschikt voor kindjes tot ongeveer 6 jaar of tot een gewicht van 22 kilogram. En Bobike Junior zitjes zijn geschikt voor kinderen van 5-10 jaar of met een gewicht van 20-35 kilogram. Je kindje verplaatst naar achteren omdat er een broertje of een zusje is bijgekomen of omdat het te zwaar is geworden voor een voorzitje.

Accessoires voor je zitje

Met de uitgebreide collectie originele Bobike accessoires haal je nog meer plezier uit je Bobike kinderzitje. Voor onze accessoires gebruiken we, net als voor onze kinderzitjes, uitsluitend materialen van de hoogste kwaliteit.

Urban Iki

Ontdek Urban Iki. Ga erop uit en koester alles dat het je op je pad brengt!
Urban Iki is het nieuwe merk fietsstoeltjes voor hippe ouders en kids! Dutch Design, hoogstaande kwaliteit en veiligheid uit Japan én een betaalbare prijs

Urban Iki is het nieuwe merk fietsstoeltjes voor hippe ouders en kids! Dutch Design, hoogstaande kwaliteit en veiligheid uit Japan én een betaalbare prijs

 
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x