Let op: bestellingen die na 20 juli zijn geplaatst worden vanaf 10 augustus geleverd.

Bobike Fietszitjes

Sorteren op:

Ben jij op zoek naar een trendy fietszitje? Dan is de Bobike Go Mini iets voor jou! Met dit fietszitje neem je jou kindje overal veilig mee naar toe!
€54,95
De Bobike GO is de nieuwste toevoeging aan de Bobike collectie en werd speciaal ontwikkeld voor de internationale (niet Nederlandse) markt.
€66,45
Bobike kinderzitje GO drager, achterop de fiets, geschikt voor kinderen van 9 t/m 22 kg.
€66,45
De Bobike ONE is een volledig nieuw kinderzitje voor op de fiets met een modern, slank, Nederlands design. Met de Bobike ONE doorkruisen jij en je kind(eren) de stad op de fiets op een veilige en geheel eigen manier.
€66,45
De Cortina Bike Fashion Accessories Rio kinderzitje voor Qibbel Air is Licht, comfortabel en een gemakkelijk te monteren voorzitje.
€72,95
Ben jij op zoek naar een fietszitje voor langere tochten? Dan is het Exclusivi Mini Plus voorzitje iets voor jou! Met dit fietszitje zit jij kindje er erg comfortabel bij.
€77,95
Bobike achterzitje Classic Junior Urban Black. Het steuntje in de rug voor kinderen van 5 tot 10 jaar. De Bobike Classic Junior is een zitje dat steun biedt bij het zelfstandig rechtop zitten achterop de fiets.
€80,95
De Bobike Mini One, het klassieke bobike Classic in een nieuw en modern jasje. Met de Bobike ONE doorkruisen jij en je kind(eren) de stad op de fiets op een veilige en geheel eigen manier. Op naar het volgende urban adventure!
€84,95
Het Cortina Rio Qibbel Air-achterzitje is licht, comfortabel en gemakkelijk te monteren op je fiets. Geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot ca. 6 jaar. Voldoet aan de EN 14344-norm en is een unieke uitvoering die speciaal voor Cortina ontwikkeld is.
€91,95
De Bobike Exclusive Maxi Plus is de perfecte keus voor langere tochten.
€104,45
De Bobike Exclusive maxi plus is de perfecte keus voor langere tochten.
€112,95

Bij Bobike staat veiligheid voorop. Naast doordacht design van Nederlandse bodem, comfort en gebruiksgemak, maakt Bobike gebruik van een unieke dubbelwandige schaal voor al haar zitjes voor optimale veiligheid.

Bobike. Simply Safe.

Voorzitjes tot 3 jaar

Voor het eerst met je kindje op de fiets! Bobike kinderzitjes voor voorop de fiets zijn geschikt voor kindjes vanaf 9 maanden (of wanneer ze zelfstandig rechtop kunnen zitten) tot 3 jaar of 15 kilogram.

Achterzitjes tot 10 jaar

Bobike kinderzitjes voor achterop de fiets zijn geschikt voor kindjes tot ongeveer 6 jaar of tot een gewicht van 22 kilogram. En Bobike Junior zitjes zijn geschikt voor kinderen van 5-10 jaar of met een gewicht van 20-35 kilogram. Je kindje verplaatst naar achteren omdat er een broertje of een zusje is bijgekomen of omdat het te zwaar is geworden voor een voorzitje.

Accessoires voor je zitje

Met de uitgebreide collectie originele Bobike accessoires haal je nog meer plezier uit je Bobike kinderzitje. Voor onze accessoires gebruiken we, net als voor onze kinderzitjes, uitsluitend materialen van de hoogste kwaliteit.

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x