Let op: bestellingen die na 20 juli zijn geplaatst worden vanaf 10 augustus geleverd.

Urban Iki Fietszitjes

Sorteren op:

Zelf fietsen is het leukste wat er is. Maar soms springt je grote kleine avonturier nog graag achterop. Speciaal voor die keren is er het Urban Iki Junior fietszitje.
€56,95
Neem je kindje overal mee naartoe met dit prachtige voorzitje. Beschikbaar in diverse kleuren en makkelijk te monteren.
€56,95
Ga op nieuwe avonturen met je kindje met dit mooie achterzitje van Urban Iki. Beschikbaar in diverse kleuren en gemakkelijk te monteren.
€70,95
Ga op nieuwe avonturen met je kindje met dit mooie achterzitje van Urban Iki. Beschikbaar in diverse kleuren en gemakkelijk te monteren.
€85,45

Het verhaal

Urban Iki heeft haar eigen unieke verhaal. Waar ze vandaan komt en hoe de eerste stappen werden gezet in de ontwikkeling naar een toegankelijk lifestyle-fietsmerk voor het gezin, dat Urban Iki wil zijn. Het samenbrengen van een goed ontwerp, hoge kwaliteit, gegarandeerde veiligheid, slimme technologie, én dat alles tegen een betaalbare prijs.

Urban Iki heeft haar eigen unieke verhaal
Urban Iki by OGK is ontstaan vanuit een vurige wens van de familie Kimura om buiten Japan met hun bedrijf OGK een nieuw tijdperk in te stappen. OGK werd meer dan 80 jaar geleden opgericht in Japan en heeft zijn strepen daar verdiend. Als marktleider in fietsaccessoires en kinderfietszitjes. In de straten van elke straat in OGK’s Osaka, of in iedere andere Japanse stad, zie je wat dat betekent. Gezinnen reizen door de straten van de stad. Fietstochtjes met kinderen die de wereld om hen heen ontdekken. OGK createst to make cycling more special.

Nederlandse ontwerpers omarmen het Japanse Iki gevoel
In hun reis verkende de familie Kimura de wereld en vond inspiratie in de Europese landen waar fietsen net zo gewoon is als in groot fietsland Japan. Met een ondernemende spirit, een open blik en het sterke geloof dat er een nieuw verhaal te vertellen is, kwam Urban Iki tot leven. Nederlandse ontwerpers omarmden de Japanse Iki gevoel, verrijkten het met de kracht van Dutch Design en fris en clever denken. En nu introduceert een klein Nederlands team, met hun roots in de fietsindustrie, vanuit een Nederlandse vestiging Urban Iki by OGK

 

Veilige fietsstoeltjes van Urban Iki

Fietsen is een prachtige manier om met je baby de wereld te ontdekken, maar ook best spannend. We begrijpen dat je er zeker van wil zijn dat het fietsstoeltje dat je kiest veilig is. Daarom leggen we je graag uit waarom je de fietsstoeltjes van Urban Iki 100% kunt vertrouwen. Gegarandeerde veiligheid tijdens jullie fietsrit!

Getest en goedgekeurd door TÜV
De Urban Iki voorstoeltjes, achterstoeltjes en windschermen zijn door het onafhankelijke Duitse TÜV instituut getest en goedgekeurd. Onze producten zijn ontwikkeld volgens de allerhoogste Europese kwaliteitsnorm EN14344. Ook testen we onze fietsstoeltjes in onze eigen testfaciliteit om aan de veeleisende Japanse veiligheidsnormen te voldoen.

5-punts veiligheidsgordel
De Urban Iki voor- en achterzitjes hebben een 5-punts gordelsysteem. Dat betekent dat de gordelbandjes over zowel de benen als de schouders gaan. Zo zit je kindje stevig vast tijdens jullie fietsrit en is er geen ontsnappen meer aan!

Sluit de gordel met slechts één hand
De sluiting is zo ontworpen dat hij met twee handen opengemaakt moet worden. Extra veilig! Want zo kan jouw kindje dit niet zelf doen. Om de gordel weer dicht te maken heb je wel maar één hand nodig. De twee delen van de gordelsluiting kunnen er namelijk los van elkaar in geklikt worden. De andere hand houd je dus vrij om de fiets vast te houden. Ook dit draagt bij aan een veilige fietsrit.

Optimale bescherming benen en voeten
Je loopt geen enkel risico met de beschermende beendelen van het Urban Iki achterzitje. De benen en voeten zijn veilig afgeschermd voor het wiel van je fiets. De voetenriempjes verstel je makkelijk met één hand.

Alle ruimte om op te stappen
De gordelsluiting kantel je naar voren als je de kleine in de fietsstoel wil zetten. Hierdoor is er meer ruimte, zit de gordel niet in de weg en wordt het opstappen net wat makkelijker. Zodra het kindje erin zit kan de sluiting weer naar achteren zodat je de gordel kunt sluiten.

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x