Wegens drukte kan uw bestelling mogelijk vertraging oplopen. Onze excuses hiervoor.

Herenfietsen

Sorteren op:

Een superlichte stadsfiets waarop je heel eenvoudig een passend Cortina-accessoire kan plaatsen.
Uitgerust met achter een Shimano Nexus 7-traps versnellingsnaaf met rollerbrake en voor een Shimano naafdynamo met rollerbrake. Gates Belt Drive
€855,00
De Cortina Foss is de ideale lichte stadsfiets voor dagelijkse ritjes naar school of werk. Dankzij het bijzondere frame valt de Cortina Foss op in ieder fietsenrek, verkrijgbaar in frisse kleuren en met 3 versnellingen.
€539,00
Speed H50 Mistral Matt RB7 van Cortina
€570,00
De Winther C29 is de nieuwe urban delivery-fiets die het beste van twee werelden verenigt . Gemaakt door de makers van Winther Bikes.
De frontlader is speciaal ontworpen en gemaakt voor het dragen van maximaal 50 kg.
€1.279,00
De Cortina Foss is de ideale lichte stadsfiets voor dagelijkse ritjes naar school of werk. Dankzij het bijzondere frame valt de Cortina Foss op in ieder fietsenrek, verkrijgbaar in frisse kleuren en met 7 versnellingen.
€599,00
De robuuste U4 RAW-familie is uitgebreid met de kleur Black Gold. Een stoere matzwarte fiets voor dames en heren met een sprankje goud erin en een stoere tag op het frame
€741,00
Cortina Transport U4 herenfiets in framemaat 50, 56, 61 en 65 cm leverbaar.
€719,00
Deze strakke fiets heeft een uniek frame in de grijze kleur Mystery Grey Matt, speciaal voor Cortina ontworpen banden en een wel heel bijzondere achterdrager! Met rollerbrakes en een achterrem.
€760,00
Een superlichte stadsfiets waarop je heel eenvoudig een passend Cortina-accessoire kan plaatsen.
Uitgerust met achter een Shimano Nexus 7-traps versnellingsnaaf met rollerbrake en voor een Shimano naafdynamo met rollerbrake.
€720,00
Deze trendy fiets heeft een uniek frame in opvallende kleuren, speciaal voor Cortina ontworpen banden en een wel heel bijzondere achterdragers! Deze dragers hebben namelijk het geïntegreerde Atran Velo System (AVS), waarmee je heel eenvoudig een mand op j
€570,00
Deze trendy fiets heeft een uniek frame in opvallende kleuren, speciaal voor Cortina ontworpen banden en een wel heel bijzondere achterdrager! De drager heeft namelijk het geïntegreerde Atran Velo System (AVS), waarmee je heel eenvoudig een mand op je fie
€529,00
Ben je op zoek naar een transportfiets in denimlook? Dan past de Cortina U4 Denim perfect bij jou!
€669,00
Los van de mooie looks is deze fiets uiteraard ook voorzien van alle functionele extra's zoals een stuurslot en dubbele standaard en is hij te verkrijgen in een variant met 7 versnellingen.
€630,00
Milo H51 Dress Blue R3 van Cortina
€475,00
Ben je op zoek naar een transportfiets in denimlook? Dan past de Cortina U4 Denim perfect bij jou!
€719,00
De U4 Transport is dé transportfiets en een echte musthave voor naar school, werk en die afspraak met vrienden in de stad. Cortina Transport U4 Solid herenfiets in framemaat 50, 56, 61 en 65 cm leverbaar.
€669,00
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x