Heemskerk Tafeltennistafel Indoor 1200

Op voorraad
254,95
Alleen online
1 tot 6 werkdagen
1 tot 6 werkdagen
Deze zwarte Heemskerk 1200 Indoor is dé pingpongtafel voor recreatieve tafeltennisspelers. Dit is de perfecte beginners tafeltennistafel. De 1200 is makkelijk inklapbaar en compact op te bergen.
Voeg toe aan verlanglijst
  • Snelle levering
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment

Productinformatie

Voor een potje ping pong hoef je de deur niet uit, want met onze tafeltennis tafel 1200 kun je gewoon thuis tafeltennissen. Speel 1 tegen 1, of doe een potje dubbel met het hele gezin. Komen er vrienden op bezoek? Daag ze dan uit voor een spelletjes rond-de-tafel. Zo worden al die gezellige momenten ook nog eens lekker actief!

Dat de tafeltennistafel Heemskerk 1200 perfect is om thuis op te tafeltennissen zie je terug in verschillende onderdelen. Het lichte, maar toch solide, onderstel bijvoorbeeld. Dat zorgt ervoor dat deze instap tafeltennistafel tijdens het spelen stevig blijft staan, maar je hem toch eenvoudig kunt verplaatsen als dat nodig is. Dat je daarbij de poten makkelijk in kunt klappen is nog eens een extra voordeel.

Bij deze tafeltennistafel wordt een handig tafeltennisnet met klem bevestiging meegeleverd. Zo is de 1200 tafel helemaal compleet voor al die gezellige tafeltennis spellen. De tafeltennisbatjes en balletjes zijn niet bij de tafel inbegrepen. Je kunt dus zelf het niveau van je batjes en balletjes kiezen. Ga jij voor een recreatief of professioneel? Kies ieder een eigen batje, óf ga voor een complete batset met 2 batjes en 3 balletjes in een handige bathoes.

Klantenservice
Heeft u hulp nodig of een vraag over dit product? Neem contact met ons op!
038 - 331 54 51
Kom testen!
Grote showroom in Kampen
Nog niet overtuigd? Neem een kijkje in onze grote showroom!
Ook interessant!
Bijpassende producten
  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment
Heemskerk Tafeltennistafel Indoor 1200