Let op: bestellingen die na 20 juli zijn geplaatst worden vanaf 10 augustus geleverd.

Intex PureSpa Greywood bubble massage 196x71cm

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Intex
€ 729,00 Incl. btw

Met de Intex Pure Spa Greywood Deluxe haal je alles in huis voor een geweldige spa beleving met 2 tot 4 personen. De 140 verwarmde bubblejets in combinatie met de sfeervolle verlichting zorgen voor een ontspannen sfeer en heerlijke massage.

Verzendkosten: Gratis verzending

Snelle levering

Gratis verzending op veel artikelen

Levertijd:
1 tot 2 werkdagen
Artikelnummer:
28440
EAN Code:
6941057418223
Neem contact met ons op
Kom testen in
onze 1000 m2
grote showroom

Intex PureSpa Greywood bubble massage 196x71cm

Met de Intex Pure Spa Greywood Deluxe haal je alles in huis voor een geweldige spa beleving met 2 tot 4 personen. De 140 verwarmde bubblejets in combinatie met de sfeervolle verlichting zorgen voor een ontspannen sfeer en heerlijke massage. Zo komen lichaam en geest volledig tot rust. De bubbels en het filtersysteem bedien je via het draadloze bedieningspaneel. Nog makkelijker is de nieuwe Wifi module, zodat je alle functies gemakkelijk vanaf jouw telefoon of tablet controleert. Volledig ontspannen dus!

Let op: Om de Intex Pure Spa Greywood Deluxe volledig (inclusief motorblok van 38x46x38 cm) te kunnen plaatsen, adviseren wij een minimale (tuin)ruimte van 280 bij 200 cm. De kabel is 3,5 meter lang, dus zorg dat er binnen deze lengte een stroomvoorziening aanwezig is.

Chique model met 140 verwarmde bubbels en verlichting

De Intex Pure Spa Greywood Deluxe spa komt in een chique jasje en is net zoals de andere modellen van Intex uitgevoerd met heerlijk verwarmde bubbels. Hierdoor komt koude lucht niet onnodig in de spa en blijft de spa op de gewenste temperatuur. De opblaasbare spa verwarmt het water met zo'n 1,5-2,5°C per uur tot maximaal 40°C. Het verbruik hierbij is zo'n 2,2 kW. Wanneer je de filterstand aanzet, is het water binnen 30 tot 60 minuten volledig gefilterd. Verder is de Intex Pure Spa Greywood voorzien van een hard water systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat kalk uit het water wordt geneutraliseerd en het water zachter aanvoelt op de huid. Tevens voorkomt het kalkaanslag in de koppelingen, heater en leidingen van de spa.

Eenvoudige bediening via de Wifi-module

De functies van de Intex Pure Spa Greywood Deluxe bedien je eenvoudig via het draadloze bedieningspaneel. Activeer de filterstand of geniet van 140 krachtige bubbelstralen. Nog makkelijker is de super handige Wifi-module. Met de Wifi-module bedien je alle functies vanaf je telefoon of tablet. Zo kun je zelfs op afstand de filterstand of verwarming inschakelen en hoef je niet meer uit je spa om de filterstand of bubbels te activeren.

Stevigste opblaaswand op de markt

De Fiber-Tech constructie geeft de spa de meest stabiele en duurzame opblaaswand op de markt. De constructie bestaat uit honderdduizend sterke fiber draden die zich verticaal in de wand van de spa bevinden. Dit zorgt voor een superieure stabiliteit en optimaal vormbehoud. De opblaasbare spa is opgeblazen sterk genoeg om op te kunnen leunen, zonder dat dit ten koste gaat van de vorm. Daarnaast bestaat de buitenwand uit 3 verschillende lagen, 2 lagen pvc en 1 laag polyester. Hiermee ben je verzekerd van een stevige en duurzame spa constructie.

Luchtdrukventiel maakt drukmeter overbodig

Alle Intex Pure Spa's zijn voorzien van een luchtdrukventiel. Dit ventiel voorkomt dat de kuip opzwelt door een te hoge druk. Bij een te hoge interne druk laat het ventiel namelijk automatisch lucht vrij. Hoe zonniger het is, hoe meer druk er op de kuip komt te staan. Bij donker weer kan de spa wat uitzakken. Geen zorgen, dit is heel normaal. Door de koudere buitenlucht is de druk op de spa afgenomen en de spa is dus niet lek. Via het luchtdrukventiel kun je ook handmatig lucht vrijlaten of bijpompen.

Onderhoud Intex Pure Spa Greywood Deluxe

Na al dat relaxen is het nodig om regelmatig je waterwaardes te meten en waar nodig bij te sturen. Zo houd je het water helder en gezond. We adviseren om je waterwaardes wekelijks te testen en waar nodig bij te sturen. Onze Toppy startset voor opblaasbare spa’s helpt je hierbij. Deze startset bevat alle benodigde waterbehandelingsmiddelen voor het dagelijks onderhoud van je spa. Wil je het onderhoud van je spa nog gemakkelijker maken? Kies dan voor het AquaFinesse pakket. Met dit pakket heb je geen losse waterbehandelingsmiddelen meer nodig en ben je met een wekelijkse toevoeging helemaal klaar met de waterbehandeling van jouw spa.

Meegeleverde accessoires

  • Isolerende spacover met spahoes
  • LED lamp (kleur)
  • 2 foam hoofdsteunen
  • Grondzeil
  • 2 spafilters
  • Chloordrijver
  • Opbergtas
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x