Wishbone

Sorteer op:

De Wishbone bike Recycled, een kunststof 3-in-1 loopfiets die meegroeit met je kind.
€198,00
De Wishbonebike, een houten 3-in-1 loopfiets die meegroeit een kind.
€188,00
De Wishbone reclycled loopfiets 2 in 1De Wishbone Bike is qua design en mogelijkheden uniek in zijn soort en groeit met kinderen in hun ontwikkeling mee.
10% extra korting deal op 25 en 26 november.
€179,00
Prachtige sticker set voor de wishbonebike 2 in 1 zwart.
€19,95
Prachtige sticker set voor de wishbonebike 2 in 1 zwart.
€19,95
Met deze stickers maak je van je Wishbonebike een hele stoere bike.
€19,95
Geef je Wishbone Bike een persoonlijke touch en pimp hem met deze hippe wishbone zadelhoes.
€19,95
Geef je Wishbone Bike een persoonlijke touch en pimp hem met deze hippe wishbone handvat set.
€19,95
Voor de wishbonebike recycled leveren wij nu ook originele bijpassende stickers
€17,95
Onderdelen Set Klein voor de Wishbone Bike.Deze set bevat reserve onderdelen voor de uiteinden van zowel de voor als de achteras.
€7,95
Onderdelen Set Groot voor de Wishbone Bike.Deze set bevat reserve onderdelen voor bevestiging van het stuur en de zitting.
€7,95
Deze set bevat reserve onderdelen voor de uiteinden van de vooras voor de Wishbone Bike.
€7,95

Wishbonedesign is in korte tijd bekend geworden met de Wishbone Bike, een unieke loopdriewieler.

Voor kinderen vanaf 1 jaar wordt de Wishbonebike als driewieler gebruikt. Daarna, als kinderen 2 à 3 jaar zijn, kan de Wishbonebike aangepast worden tot een stoere loopfiets door heel simpel de achteras uit het frame te halen en de 2 achterwielen te vervangen voor 1 wiel. Als ze ongeveer 4 zijn, draai je het frame om en is de loopfiets hoger en nog steeds geschikt om ook als 5 jarige mee te spelen.

De Flip is wishbonedesign’s tweede innovatieve product. Zonder gereedschap in slechts luttele seconden “flip” je  van hobbelpaard naar loopauto en weer terug. Hij is gemaakt van gebogen fsc berkenfineer en uiteraard afgewerkt met milieuvriendelijke materialen en verpakking.

Nieuw van Wishbonedesign is de Wishbone Wagon. De wagon kun je trekken met twee kinderen in de bak. Je kunt hem duwen en je kind zelf laten sturen. Je kind kan zelf rijden door met je voeten door het luikje in de vloer te lopen. Twee kinderen kunnen elkaar duwen als een zeepkist, of van een bergje af roetsjen en zelf sturen. 

Nieuw van Wishbone, de kunststof versie van de vertrouwde houten wishbonebike. Nog steviger, nog lager en hoger verstelbaar en geen last van weersinvloeden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x