Step 2 Creatief

Sorteer op:

Gave speeltafel inclusief autos en tracks.
€114,95
Deze Rollercoaster laat jou en je wagen op en neer gaan over de kleurige baan. Het duwen van de wagen naar boven is al een spannende gebeurtenis, maar als je naar beneden gaat wordt het helemaal gaaf!
€169,95
Step2 speeltoestel Adventure Lodge Play Center.
€1.485,95
Kleine atleten zullen zeker een knaller hebben als ze klimmen, dunkeren, glijden, schoppen en kruipen met deze Step2 Climber.
€169,95
Kleine avonturiers zullen dolle pret hebben met deze uitkijktoren van PAW Patrol! Het speeltoestel is gemaakt van robuust materiaal en is uitgevoerd in de kleuren van de helden uit Adventure Bay.
€349,95
Dit speelkasteel is voorzien van een glijbaan, schommels, touwladder, een basketbalrekje en nog veel meer.
€1.499,00
Deze speeltafel wordt geleverd inclusief autootjes en racetrack. Wie is er als eerste over de finish? Laat je auto van boven naar beneden rijden en dan van de mega glijbaan af; welke auto komt er het verst? Inclusief 2 Hot Wheels auto's.
€69,95
Deze verstelbare basketbalset (122 tot 183 cm is ideaal voor jongeren die van basketbal en graag actief bezig zijn.
€89,95
De Nick Zand & Water Picknicktafel van AXI is een multifunctionele picknicktafel. Nick heeft onder het afneembare tafelblad een geheime ruimte met twee blauwe bakken. Deze blauwe bakken kunnen gevuld worden met zand en/of water, maar je kunt er natuurlijk
€84,95
Dit speelhuis is zeer geliefd bij iedereen: kinderen vinden het heerlijk om hiermee te spelen en ouders houden van het natuurlijke ontwerp.
€549,95
Wipwap voor de allerkleinsten, geschikt voor 2 kinderen.
€84,95
De eerst glijbaan van je kleintje. De glijbaan heeft 2 traptreden. Op deze manier leert je kinderen zijn motorische vaardigheden te vergroten.
€69,95
Step2 Duck Pond Watertafel heeft een capaciteit van 15L. Deze Step2 watertafel is geschikt voor buitenspelen en is bedoeld voor kinderen vanaf 1,5 jaar. Maak de zomer buiten spelen leuker met de koelende waterspetters, met de Step2 Duck Pond Watertafel.
€54,95
Schooltje spelen of gewoon zelf je creativiteit uiten? Met dit grote schoolbord en whitebord kun je een hoop creativiteit laten zien.
€117,95
Met de slimme en handige Step2 Garden Hopper heb je tijdens het tuinieren altijd een comfortabele stoel en houd je je gereedschap binnen handbereik.
€63,95
Multisport net welke is verbonden met 2 Victor Veilig poppetjes. Zo worden omstanders goed geattendeerd op spelende kinderen.
€48,95
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x