Onze showroom is momenteel gesloten. | Onze webshop blijft open.

Step 2 Klimmen en glijden

Sorteren op:

Glijbaan voor de allerkleinsten met diverse extra's.
€79,99
Kleine atleten zullen zeker een knaller hebben als ze klimmen, dunkeren, glijden, schoppen en kruipen met deze Step2 Climber.
€169,95
Kleine avonturiers zullen dolle pret hebben met deze uitkijktoren van PAW Patrol! Het speeltoestel is gemaakt van robuust materiaal en is uitgevoerd in de kleuren van de helden uit Adventure Bay.
€349,95
Dit speelkasteel is voorzien van een glijbaan, schommels, touwladder, een basketbalrekje en nog veel meer.
€1.499,00
Wat zie ik daar? Alles! Dankzij het Lookout speelhuis van Step2 is jouw kleintje overal van op de hoogte.
€214,99
Een grote kinderen glijden 5 meter lang en 35 "lang. Geweldig voor peuters en kleuters.
€149,95
Let op! Je kleine gup bereikt binnen no-time de top van deze Kasteel Bergtop Klimtoestel van Step2. Het platform kan worden bereikt door via één van de twee klimmuren naar boven te klauteren, wat al een heel avontuur opzich is! En als de jonge klauteraard
€449,95
Klim, glijd en kruip urenlang om dit grote speelhuis te onderzoeken. Inclusief dakraam, stuurwiel, raampjes en twee glijbanen.
€1.079,99
De eerst glijbaan van je kleintje. De glijbaan heeft 2 traptreden. Op deze manier leert je kinderen zijn motorische vaardigheden te vergroten.
€69,95
Geniet van een leuk voetbalspel en oefen pitching en catching met deze Step2 Soccer Goal & Pitchback.
€54,95
Leuk kunststof speelhuisje inclusief 2 glijbanen; ideaal voor je kleintje die geen genoeg kan krijgen van klimmen en klauteren.
€459,99
Uw kleine avonturier kan ontdekken en onderzoeken vanaf de piek van deze klimrots.
€789,99
Deze speelgoedkeuken is de droomkeuken van ieder kind! De keuken met moderne accessoires biedt een hoop verschillende mogelijkheden waar kinderen uren zoet mee zullen zijn.
€149,99
Klimtoestel met allerlei leuke klimmogelijkheden. Diverse klimwanden en een glijbaan zorgen voor veel klim- en speelplezier. Het stuurwiel en de verrekijker prikkelen de fantasie van je kindje nog meer.
€414,95
Op de Step2 Kiddimanjaro klimrots kun je lekker klimmen en klauteren. De rots kent verschillende elementen, zoals klimwanden, open gaten en klimnetten.
€789,99
Een mooi speel kasteel voor in de tuin! Een super snelle glijbaan om van af te glijden. Klimmen klauteren, wie wil dat nou niet in de tuin buiten lekker in het zonnetje?
€329,95
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x