Wegens drukte kan uw bestelling mogelijk vertraging oplopen. Onze excuses hiervoor.

Step 2 Klimmen en glijden

Sorteren op:

Kleine atleten zullen zeker een knaller hebben als ze klimmen, dunkeren, glijden, schoppen en kruipen met deze Step2 Climber.
€159,95
Glijbaan voor de allerkleinsten met diverse extra's.
€79,99
Dit speelkasteel is voorzien van een glijbaan, schommels, touwladder, een basketbalrekje en nog veel meer.
€1.499,00
Leuk kunststof speelhuisje inclusief 2 glijbanen; ideaal voor je kleintje die geen genoeg kan krijgen van klimmen en klauteren.
€459,99
Klim, glijd en kruip urenlang om dit grote speelhuis te onderzoeken. Inclusief dakraam, stuurwiel, raampjes en twee glijbanen.
€1.079,99
Let op! Je kleine gup bereikt binnen no-time de top van deze Kasteel Bergtop Klimtoestel van Step2. Het platform kan worden bereikt door via één van de twee klimmuren naar boven te klauteren, wat al een heel avontuur opzich is! En als de jonge klauteraard
€449,95
Wat zie ik daar? Alles! Dankzij het Lookout speelhuis van Step2 is jouw kleintje overal van op de hoogte.
€214,99
De eerst glijbaan van je kleintje. De glijbaan heeft 2 traptreden. Op deze manier leert je kinderen zijn motorische vaardigheden te vergroten.
€79,95
Deze Step2 Play Ball Fun Climber biedt eindeloos avontuur voor je kleintjes! Het biedt peuters en kleuters de gelegenheid om hun grove motoriek te verbeteren terwijl ze klimmen, glijden en kruipen door het speeltoestel en hun zintuiglijke vaardigheden ont
€169,99
Uw kleine avonturier kan ontdekken en onderzoeken vanaf de piek van deze klimrots.
€789,99
Klimtoestel met allerlei leuke klimmogelijkheden. Diverse klimwanden en een glijbaan zorgen voor veel klim- en speelplezier. Het stuurwiel en de verrekijker prikkelen de fantasie van je kindje nog meer.
€514,95
Op de Step2 Kiddimanjaro klimrots kun je lekker klimmen en klauteren. De rots kent verschillende elementen, zoals klimwanden, open gaten en klimnetten.
€789,99
Deze speelgoedkeuken is de droomkeuken van ieder kind! De keuken met moderne accessoires biedt een hoop verschillende mogelijkheden waar kinderen uren zoet mee zullen zijn.
€149,99
Geniet van een leuk voetbalspel en oefen pitching en catching met deze Step2 Soccer Goal & Pitchback.
€54,95
Een grote kinderen glijden 5 meter lang en 35 "lang. Geweldig voor peuters en kleuters.
€149,95
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x