Step 2 loopauto en loopfiets

Sorteer op:

De blauwe scooter zal uw kind verrassen
€24,95
Kinderen kunnen nu eindeloos shoppen met deze makkelijk te duwen, onverwoestbare winkelwagen.
€44,95
Ga je mee? Dan gaan we een spannende rit maken in de Up & Down van Step2! Een achtbaan die je in je eigen tuin kunt zetten. Dat is toch wel echt superleuk.
€214,95
Kinderen vinden het heerlijk om net als hun vader en moeder een auto te besturen.
€103,95
De Step2 Pink Easy Turn Coupe is de perfecte ride voor kleine bestuurders om mee te cruisen. Deze ride groeit met je kleintje mee dankzij de verwijderbare vloerplank. Zodra je deze verwijdert, kunnen ze zelf op pad!Verder beschikt deze auto over opbergrui
€104,95
Deze Rollercoaster laat jou en je wagen op en neer gaan over de kleurige baan. Het duwen van de wagen naar boven is al een spannende gebeurtenis, maar als je naar beneden gaat wordt het helemaal gaaf!
€169,95
Bouw je eigen pretpark in de achtertuin met deze mini-achtbaan van Step2. Duw de auto omhoog de baan op en laat hem naar beneden rollen.
€124,95
Deze Step2 Push Around is een duurzame en slanke buggy voor plezier voor duwen en rijden! Deze groene buggy is perfect voor mini-racers die zich graag voorstellen dat ze in een auto rijden. Ouders zullen in deze stijlvolle ride-on genieten van het tot hun
€64,95
Lekker wandelen samen met je kindje. Je kindje kijkt z'n ogen uit in de omgeving terwijl jij deze buggy vooruit duwt.
€94,95
Rode raceauto voor kleine scheurmonstertjes; het voorste wiel biedt de mogelijkheid om 360 graden te draaien, je bent dus erg flexibel.
€118,95
De Choo Choo Trailer dient als aanvulling op de Choo Choo Wagon.
€99,95
Bolderwagen met plaats voor 2 kindjes. Daarnaast is er nog ruimte onder een zitje voor wat spulletjes, bijvoorbeeld wat lekkers voor onderweg.
€164,95
Luxe bolderwagen met plaats voor twee kindjes. De bolderwagen betsaat uit diverse opzetstukken zodat je de bolderwagen op verschillende manieren kunt gebruiken.
€199,95
Steel de show met deze stoere loopwagen van Step2! Neem je kindje mee tijdens een wandeltocht of ga samen boodschappen doen.
€104,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x