Step 2 loopauto en loopfiets

Sorteer op:

Luxe bolderwagen met plaats voor twee kindjes. De bolderwagen betsaat uit diverse opzetstukken zodat je de bolderwagen op verschillende manieren kunt gebruiken.
€199,95
Kinderen kunnen nu eindeloos shoppen met deze makkelijk te duwen, onverwoestbare winkelwagen. Op deze manier kunnen kinderen sneller leren lopen.
€43,95
Rode raceauto voor kleine scheurmonstertjes; het voorste wiel biedt de mogelijkheid om 360 graden te draaien, je bent dus erg flexibel.
€118,95
Step2 bolderwagen met plek voor 2 kindjes. In de zijvakjes kunnen nog wat extra spulletjes geplaatst worden.
€118,95
Deze Rollercoaster laat jou en je wagen op en neer gaan over de kleurige baan. Het duwen van de wagen naar boven is al een spannende gebeurtenis, maar als je naar beneden gaat wordt het helemaal gaaf!
€169,95
De blauwe scooter zal uw kind verrassen
€24,95
De perfecte poppenwagen voor je kleintje.
€32,95
Ga je mee? Dan gaan we een spannende rit maken in de Up & Down van Step2! Een achtbaan die je in je eigen tuin kunt zetten. Dat is toch wel echt superleuk.
€214,95
Kinderen vinden het heerlijk om net als hun vader en moeder een auto te besturen.
€103,95
Kleine cruisers zullen het gesprek van de stad zijn in deze stijlvolle roze Step2 Ride-On!
€84,95
Kleine boeren zullen dol zijn op rondrijden op deze Pedal Tractor door Step2. Deze groene rit kan kleine benen bewegen terwijl je kind trapt om in beweging te komen! Deze driewielige pedaaltractor voor kinderen kan worden gebruikt om binnen of buiten te s
€94,95
Step2 bolderwagen met plek voor 2 kindjes.
€108,95
De Choo Choo Trailer dient als aanvulling op de Choo Choo Wagon.
€99,95
Bolderwagen met plaats voor 2 kindjes. Daarnaast is er nog ruimte onder een zitje voor wat spulletjes, bijvoorbeeld wat lekkers voor onderweg.
€164,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x