Onze showroom is momenteel gesloten. | Onze webshop blijft open.

Step 2 Speelhuisjes

Sorteren op:

Glijbaan voor de allerkleinsten met diverse extra's.
€69,95
Kleine atleten zullen zeker een knaller hebben als ze klimmen, dunkeren, glijden, schoppen en kruipen met deze Step2 Climber.
€169,95
Kleine avonturiers zullen dolle pret hebben met deze uitkijktoren van PAW Patrol! Het speeltoestel is gemaakt van robuust materiaal en is uitgevoerd in de kleuren van de helden uit Adventure Bay.
€349,95
Een leuke boomhut voor in de tuin? Een glijbaan en een schommel bij inbegrepen. Super tof om met je vriendjes en vriendinnetjes samen te spelen in een leuke boomhut.
€694,95
Dit speelhuis zorgt voor een hele ervaring en houdt je kinderen urenlang zoet! De ballen kunnen op het dak worden gegooid.
€199,00
Dit open speelhuisje past perfect in de speel- of slaapkamer. Stap in het huisje en beleef veel avondturen.
€149,95
Step2 speeltoestel Adventure Lodge Play Center.
€1.485,95
Dit speelkasteel is voorzien van een glijbaan, schommels, touwladder, een basketbalrekje en nog veel meer.
€1.499,00
Dit speelhuis is zeer geliefd bij iedereen: kinderen vinden het heerlijk om hiermee te spelen en ouders houden van het natuurlijke ontwerp.
€549,95
De Step2 Grand Luxe speelkeuken is groot genoeg om met al jouw vriendjes en vriendinnetjes een feestmaaltijd te maken! In deze keuken kunnen jouw kleintjes de gekoelde artikelen in de koelkast leggen en met de lampen in de oven zien ze wanneer de maaltijd
€399,95
Dit Step 2 Sweetheart speelhuisje is een leuk en charmant huisje in peperkoekstijl. Door zijn grootte kunnen de kinderen met een gerust hart wat vriendjes uitnodigen want er is plaats genoeg. Dankzij de buitengrill kan iedereen ook gezellig blijven eten i
€419,95
Let op! Je kleine gup bereikt binnen no-time de top van deze Kasteel Bergtop Klimtoestel van Step2. Het platform kan worden bereikt door via één van de twee klimmuren naar boven te klauteren, wat al een heel avontuur opzich is! En als de jonge klauteraard
€449,95
Het Neighborhood Fun Center van Step2 is een alles-in-één activiteitenterrein in de achtertuin dat je peuters bezig en actief houdt!
€534,95
In dit speelhuis wordt fantasie werkelijkheid! Een open speelhuis zodat je je kind kan zien spelen. Het speelhuis bevat kenmerken van een normaal huis.
€269,95
Op deze Step2 Deluxe Workshop werkplek kun je de mooiste dingen creëren. Op de uitgebreide werkbank vind je een vijftigdelige accessoireset met boren, schroeven, moeren, een hamer, een zaag, een bankschroef en nog veel meer.
€204,99
leuke snacktafel die voorzien is van een bijgeleverde borden set voor het spelen van een keuken of het creëren van een limonadekraam.
€244,95
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x