Wegens drukte kan uw bestelling mogelijk vertraging oplopen. Onze excuses hiervoor.

Step 2 Speelhuisjes

Sorteren op:

De mogelijkheden zijn eindeloos met de charmante Step2 Woodland Adventure Playhouse & Slide! Het kan een kasteel zijn, een huisje, een piratenschip, of wat ze maar willen voorstellen!
€709,99
Step2 speeltoestel Adventure Lodge Play Center.
€1.729,99
Kleine atleten zullen zeker een knaller hebben als ze klimmen, dunkeren, glijden, schoppen en kruipen met deze Step2 Climber.
€159,95
Dit speelhuis zorgt voor een hele ervaring en houdt je kinderen urenlang zoet! De ballen kunnen op het dak worden gegooid.
€204,99
Glijbaan voor de allerkleinsten met diverse extra's.
€79,99
De Step2 Charming Cottage geeft kinderen een gezellige eigen plek. Kinderen kunnen de werkende, elektronische deurbel gebruiken om hun vrienden te laten weten wanneer ze zijn aangekomen
€479,99
Dit speelkasteel is voorzien van een glijbaan, schommels, touwladder, een basketbalrekje en nog veel meer.
€1.499,00
Leuk kunststof speelhuisje inclusief 2 glijbanen; ideaal voor je kleintje die geen genoeg kan krijgen van klimmen en klauteren.
€459,99
Dit open speelhuisje past perfect in de speel- of slaapkamer. Stap in het huisje en beleef veel avondturen.
€159,95
Dit speelhuis is zeer geliefd bij iedereen: kinderen vinden het heerlijk om hiermee te spelen en ouders houden van het natuurlijke ontwerp.
€599,95
Dit Great Outdoors Speelhuis van Step2 biedt kinderen uren fantasierijk speelplezier in je achtertuin! Dit speelhuis is voorzien van een brievenbus, werkende waterpomp, emmer en plantenbak met een bloempot die kan worden gebruikt om echte bloemen te laten
€299,99
Let op! Je kleine gup bereikt binnen no-time de top van deze Kasteel Bergtop Klimtoestel van Step2. Het platform kan worden bereikt door via één van de twee klimmuren naar boven te klauteren, wat al een heel avontuur opzich is! En als de jonge klauteraard
€449,95
leuke snacktafel die voorzien is van een bijgeleverde borden set voor het spelen van een keuken of het creëren van een limonadekraam.
€299,99
Een leuke boomhut voor in de tuin? Een glijbaan en een schommel bij inbegrepen. Super tof om met je vriendjes en vriendinnetjes samen te spelen in een leuke boomhut.
€869,99
Het Welcome Home speelhuis is een realistisch speelhuis, ruim genoeg voor twee of meer kinderen om hun fantasie te laten uitkomen.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave!
Dit Step 2 Sweetheart speelhuisje is een leuk en charmant huisje in peperkoekstijl. Door zijn grootte kunnen de kinderen met een gerust hart wat vriendjes uitnodigen want er is plaats genoeg. Dankzij de buitengrill kan iedereen ook gezellig blijven eten i
€519,95
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x