Step 2 Speelkeukens

Sorteer op:

De Step2 Grand Luxe speelkeuken is groot genoeg om met al jouw vriendjes en vriendinnetjes een feestmaaltijd te maken! In deze keuken kunnen jouw kleintjes de gekoelde artikelen in de koelkast leggen en met de lampen in de oven zien ze wanneer de maaltijd
€399,95
Een culinair speelveld met dit grote granieten aanrechtblad in deze ruime inloopkeuken.
€312,75
Kleintjes zullen met deze Step2 Great Gourmet Kitchen jarenlang veel plezier hebben.
€214,95
Wees de afgunst van elke kleine chef-kok met deze extra grote en luxe houten speelkeuken van Step2.
€319,95
Dit speelhuis heeft een hoop leuke details zoals een klok, open haard en telefoon. Het huisje biedt ruimte voor meerdere kindjes.
€254,95
Deze droomkeuken is een van de meest realistische speelkeukens voor kinderen!
€234,95
Deze Modern Metro Kitchen van Step2 zal mini-chefs stimuleren om te leren koken! Deze eersteklas kinderkeuken is afgewerkt met een afwerking in leisteen-stijl die perfect past bij een moderne inrichting.
€219,95
Met deze uitgebreide speelkeuken van Step2 zullen de kinderen veel plezier beleven en zich een echte junior-chef voelen! Peuters vinden het fantastisch om te doen alsof ze hun eigen keuken hebben en hierin koken en organiseren.
€199,99
Kleine chefs houden van koken, het maken en spelen met deze compacte speelkeuken dat beschikt over een interactieve kookplaatbrander met lichten en realistische kookgeluiden.
€129,95
Deze speelgoedkeuken is de droomkeuken van ieder kind! De keuken met moderne accessoires biedt een hoop verschillende mogelijkheden waar kinderen uren zoet mee zullen zijn.
€259,95
Deze speelgoedkeuken is de droomkeuken van ieder kind!
€184,95
Deze kleurijke speelkeuken heeft alles waar een jonge kok kan wensen. Met een koelkast, elektrische kookplaat, oven en transparante ramen ziet deze keuken er realistisch uit en een garantie voor veel kook plezier!
€214,95
Wat ene plezier zal uw kind beleven aan deze gweledige speelkeuken. Het heeft een uniek ontwerp en een fris kleurenschema waar zowel ouders als kinderen dol op zullen zijn. Peuters zullen het geweldig vinden om te doen alsof ze in hun eigen keuken koken.
€109,95
De Fixin Fun Outdoor Grill zorgt ervoor dat jouw kleintje net als zijn vader kan barbecuen.
€54,95
Deze speelgoedkeuken is de droomkeuken van ieder kind! De keuken met moderne accessoires biedt een hoop verschillende mogelijkheden waar kinderen uren zoet mee zullen zijn.
€129,95
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x