Het is momenteel erg druk, hierdoor kan je bestelling mogelijk vertraging oplopen. Onze excuses voor het ongemak.

Step 2 Speelkeukens

Sorteren op:

Wat ene plezier zal uw kind beleven aan deze gweledige speelkeuken. Het heeft een uniek ontwerp en een fris kleurenschema waar zowel ouders als kinderen dol op zullen zijn. Peuters zullen het geweldig vinden om te doen alsof ze in hun eigen keuken koken.
€109,95
Dit speelhuis heeft een hoop leuke details zoals een klok, open haard en telefoon. Het huisje biedt ruimte voor meerdere kindjes.
€269,99
Deze grote Step2 Grand Walk-In Kitchen verandert de speel- of slaapkamer van je peuter in een eigen fantasierestaurant
€349,99
Deze Step2 LifeStyle Custom Kitchen is ontworpen om overeen te stemmen met de huidige trends van vandaag. Een compact ontwerp dat er geweldig uitziet in de slaap- of speelkamer van je kleine chef-kok.
€489,99
De Fixin Fun Outdoor Grill zorgt ervoor dat jouw kleintje net als zijn vader/moeder kan barbecuen.
€64,99
Deze Step2 Best Chef's Kitchen is een recept voor plezier! Het heeft een uniek ontwerp met frisse kleuren waar zowel ouders als kinderen dol op zullen zijn.
€129,99
Wees de afgunst van elke kleine chef-kok met deze extra grote en luxe houten speelkeuken van Step2.
€409,95
Een culinair speelveld met dit grote granieten aanrechtblad in deze ruime inloopkeuken.
€389,99
Deze Step2 Little Helper's Shopping Cart voor kinderen is gemakkelijk voort te duwen. Bovendien past er veel speelgoed in!
€44,99
Deze Modern Metro Kitchen van Step2 zal mini-chefs stimuleren om te leren koken! Deze eersteklas kinderkeuken is afgewerkt met een afwerking in leisteen-stijl die perfect past bij een moderne inrichting.
€269,99
Kleintjes zullen met deze Step2 Great Gourmet Kitchen jarenlang veel plezier hebben.
€239,99
Deze droomkeuken is een van de meest realistische speelkeukens voor kinderen!
€289,99
In deze leuke speelkeuken van Step2 kun je de lekkerste gerechten maken als een echte sous chef. De gaspitten maken elektronische geluiden en zorgen voor nog meer kookbeleving. Deze speelkeuken is voorzien van allerlei leuke extra’s en wordt geleverd met
€89,99
kleintjes zullen met deze Step2 Great Gourmet Kitchen jarenlang veel plezier hebben. Met een ruim aanrecht kunnen jongeren de fantasie van hun speelkeuken delen met vriendjes.
€219,99
Een trendy rustieke boerderijsfeer komt tot leven in deze schattige Step2 Modern Farmhouse Kitchen met veel moderne voorzieningen.
€199,00
Met deze uitgebreide speelkeuken van Step2 zullen de kinderen veel plezier beleven en zich een echte junior-chef voelen! Peuters vinden het fantastisch om te doen alsof ze hun eigen keuken hebben en hierin koken en organiseren.
€174,99
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x