De Trendiamo Endurance e-step haalt snelheden van wel 45km/h. Om deze snelheden te mogen rijden op een e-step moet u wel een geel kenteken toevoegen om op de openbare weg te mogen rijden. Verder heeft deze e-step voor- en achtervering, schijfremmen, aangepaste luchtbanden en extra isolatie rondom de batterij. Met de E-steps van Trendiamo koop je een voertuig dat het vele jaren vol moet houden. 

Met deze elektrische step kun je op elke ondergrond zonder problemen rijden. De banden hebben diepe groeven die helpen tegen het glijden of vast raken. Daarbij zijn het lucht-gevulde banden die nog extra schokken opvangen. De geveerde vork helpt hier natuurlijk prima bij. Dit is één van de beste veringen op de markt binnen de E-steps. Zowel voor- als achteraan heb je verlichting. Deze verlichting is krachtig genoeg om ver vooruit te kijken in het donker.

Krachtige HUB Elektromotor

Met de krachtige HUB elektromotor van 800 Watt behaal je moeiteloos snelheden tot 45 kilometer per uur. Een groot voordeel hierbij is dat de kracht direct wordt overgedragen naar het wiel, waardoor je snel en geruisloos optrekt.

Mocht je met maximale snelheid rijden? Dan is het fijn en voornamelijk veilig om te weten dat de voor- en achterbanden zijn voorzien van krachtige schijfremmen. Moet je plots in één keer remmen? Dan weet je zeker dat je binnen no time weer stilstaat.

Kenteken

Als wij het kenteken van de e-step op naam zetten, gaat dit via de ahv Certificate Of Conformity documentatie.

In dit document staan alle technische gegevens van uw voertuig, die de toelatingsautoriteiten nodig hebben om de registratie af te handelen. Dit document van COC geven wij mee bij aankoop van deze elektrische step Trendiamo Country. Van dit document wordt door ons een scan gemaakt. Wij sturen u een tijdelijk documentnummer en tenaamstellingscode van de RDW op, waarmee u naar het postkantoor kunt gaan, om step op naam te zetten.

U krijgt dan een vrijwaringsbewijs, dat u aan ons geeft bij aflevering van uw step. Dit proces duurt een paar dagen. Wij leveren de e-step rijklaar, en met een volle accu af. Het kentekenbewijs wordt door het RWD per post aan u verstuurd. Let op dat u zelf deze e-step wel goed verzekerd.