Akrobat Primus Challenger Above ground Trampoline 335x244 Zwart

Op voorraad
1.499,00
1 tot 3 werkdagen
Rechthoekige trampoline opbouw (hoog opgebouwd), afmeting 335 x 254 cm. Extra zware kwaliteit trampoline randkussen (*****). AkroVentSport springmat voor maximale preformance. Randkussen zwart/springmat grijs Inclusief veiligheidsnet en trapje.
Voeg toe aan verlanglijst
  • Snelle levering
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment

Productinformatie

Akrobat Primus Trampoline

Akrobat PRIMUS SPORT

De Akrobat Trampoline Primus is een top design trampoline, staat prachtig in elke tuin, en heeft de allerbeste bounce!

Door de combinatie van het AkroSpring Pro veersysteem en de AkroVentSport springmat, is de Primus trampoline een echte top trampoline, met fantastische springeigenschappen. Deze unieke sprong kwaliteit maakt dat deze trampoline zeer geliefd is, met name bij ervaren trampolinespringers, turnsters, freerunners en tieners. Wij garanderen dat geen enkele tuintrampoline de sprongkwaliteit van deze Primus zal evenaren.

Het bijzondere kenmerk van de Primus is de innovatieve AkroVentSport springmat. Het AkroVentSport springdoek zorgt voor een zeer effectieve luchtventilatie. De springmat is maar liefst voor 70% luchtdoorlatend wat inhoudt dat nog maar 30% materiaal is en de rest lucht! Dit komt overeen met de high performance springmatten uit de wedstrijdsport. Hierdoor ondervind je nagenoeg geen luchtweerstand tijdens het springen wat met name bij ervaren springers in veel meer springkracht resulteert. Daarmee is deze springmat niet te vergelijken met wat er elders in de markt is te verkrijgen. Wanneer er in dit springmatmateriaal een gaatje zou komen scheurt de springmat niet helemaal door. Ook heeft de AkroVentSport springmat een extra beschermrand die de veren afdekt, waardoor je tijdens het springen nooit met je voet tussen een veer kan komen. Kortom deze AkroVentSport Springmat zorgt voor de geweldige springeigenschappen en maximale veiligheid.

Standaard is onze Primus voorzien van een speciaal extra zwaar randkussen, bedoeld voor intensief gebruik en lange levensduur. Dit randkussen is gemaakt van extra zwaar PVC materiaal, met hierbij een extra top coating wat zorgt voor een vuilafstotende werking en een levenslange levensduur. Dit type randkussen herkent u aan het glanzende oppervlak (extra beschermende top coating). ABOVE GROUND

Orbit Above Ground trampoline wordt standaard geleverd met een veiligheidsnet en trapje. Het voordeel van een hoog opgebouwde trampoline is dat deze verplaatsbaar is en je geen groot gat hoeft uit te graven. Een ander voordeel van een hoog opgebouwde trampoline is dat de sprongkracht optimaal is (wat niet speelt bij de AkroVentSport springmat), omdat de lucht onder de trampoline zich makkelijk kan verplaatsen. Bij een ingegraven trampoline kan de lucht minder makkelijk weg, wat een ten koste gaat van de sprongcapaciteit.

Klantenservice
Heeft u hulp nodig of een vraag over dit product? Neem contact met ons op!
038 - 331 54 51
Kom testen!
Showroom van 1000 m2
Nog niet overtuigd? Neem een kijkje in onze 1000m2 grote showroom!
  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment
Akrobat Primus Challenger Above ground Trampoline 335x244 Zwart