Skelters Professioneel

Sorteer op:

Wát een belevenis, rondrijden op deze coole BERG Extra BFR skelter! Oersterk, is hij. En dankzij het BFR systeem is deze skelter extra veilig, omdat je eenvoudig en remt via de terugtraprem.
€499,00
Aanbieding
De Safari skelter is een indrukwekkende stoere skelter kan je elk terrein berijden, en dankzij de camouflagekleuren val je niet op!
€679,00 €529,00
Stroop je mouwen op pak je skelter en ga aan de slag het zware werk wacht op jouw, met deze skelter is dat een fluitje van een cent!
€599,00
De Berg Jeep Revolution BFR Skelter ziet er met z’n stoere banden en uitlaat uit als een echte Jeep. Dankzij deze extra brede banden kun je gemakkelijk over allerlei terreinen heen met de skelter. Met deze skelter ga je allerlei spannende avonturen beleve
€599,00
Wát een belevenis, rondrijden op deze coole BERG Extra BFR-3 skelter! Oersterk, is hij. En dankzij het BFR systeem is deze skelter extra veilig, omdat je eenvoudig en remt via de terugtraprem
€699,00
Iedereen wil weten wie jij bent, als jij rondrijdt op deze coole Fendt! De banden en de uitlaat zorgen voor de ultieme ‘tractor look'
€599,00
Extra Sport Red BFR van BERG
€499,00
Extra Red van BERG.
€409,00
Met zijn tweeën spelen is veel leuker dan alleen! Daarom hebben we de BERG Duo Chopper BF. Deze stoere skelter heeft twee stoelen zodat twee personen rond kunnen scheuren op deze skelter.
€719,00
Basic Blue van BERG. Leverbaar in de sport uitvoering met of zonder versnellingen!
€419,00
Nu met gratis duostoel
Met deze skelter lijk je op een echte stoere motorrijder! Bijzonder aan deze skelter zijn de drie wielen, net als een echte chopper. Maak je geen zorgen: de grote en stevige banden zorgen altijd voor stabiele wegligging. De rolbeug
€549,00
Wát een belevenis, rondrijden op deze coole BERG Extra BFR-3 skelter! Oersterk, is hij. En dankzij het BFR systeem is deze skelter extra veilig, omdat je eenvoudig en remt via de terugtraprem.
€699,00
Basic Red van BERG. Eenvoudige skelter met uren lang rijplezier.
€419,00
Met deze krachtpatser kom je op plaatsen waar je nooit eerder bent geweest, dus perfect voor de echte avonturiers die niet bang zijn voor een beetje modder. evt. met optie rolbeugel en reserve wiel met hoes.
€609,00
De meest uitgebreide JEEP super echt! Ook op ruig terrein rijdt jij met gemak, als je een lekke band krijgt gebruik je toch gewoon je reserve wiel? (deze optie rolbeugel met reserve wiel is heel gaaf!)
Uitgerust met een BFR-3 naaf: 3 versnellingen.
€799,00
Deze populaire blauwe tractor is heel echt en sterk in het werk, leuk als hij is uitgerust met diverse accessoires!
€619,00

BERG familiefietsen, skelters en trampolines zijn robuust en van topkwaliteit. Door de lage investeringskosten en het geringe onderhoud zijn de BERG producten zeer aantrekkelijk voor de recreatieve sector. Daarnaast zijn de producten uitvoerig getest op veiligheid en duurzaamheid. 

Deze in het oog springende producten van BERG bieden een unieke belevenis wereldwijd. Hierdoor zijn ze van onschatbare waarde voor bedrijven in de recreatiemarkt. Voorbeelden van locaties zijn vakantieparken, campings, attractieparken, commerciële speeltuinen en publieke parken. 

Recreatiespeelgoed kan uw partner zijn bij de aanschaf van familiefietsen, skelters en trampolines. Wij kunnen u ondersteunen in de keuze van aanschaf, de promotie/marketing en de service en het onderhoud. 

Familiefietsen, skelters en trampolines met een verdienmodel.

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x