Puky LR 1L Supermoto

Op voorraad
99,95
Alleen online
1 tot 2 werkdagen
1 tot 2 werkdagen

Top performance voor kleine racertjes: De Puky LR 1L SUPERMOTO!

Voeg toe aan verlanglijst
  • Snelle levering
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment

Productinformatie

De PUKY LR 1 L Supermoto brengt kleine racers echt op gang. Of het nu een korte race onder vrienden is of cruisen met mama en papa. Met zijn stoere look, kentekenplaat, achterspatbord en wielen met gekleurde zijwanden is deze LR 1 L zeker de meest ambitieuze PUKY loopfiets in de LR 1 familie. De luchtbanden bieden veel comfort en uitstekende grip. Afgezien daarvan heeft de LR 1 L Supermoto alle eigenschappen die onze loopfiets LR 1 L tot een legende hebben gemaakt.

Lage instap met treeplank, een duurzaam frame van milieuvriendelijk gerecycled staal en ons bananenzadel voor optimale krachtoverbrenging. Het zadel en het stuur zijn in hoogte verstelbaar zodat het wiel mee kan groeien met zijn kleine baasjes.

Natuurlijk zijn het stuur en de wielen van de LR 1 L Supermoto ook kogelgelagerd en zijn het frame en de velgen bedekt met onze robuuste poedercoating. Het veiligheidspakket van veiligheidsstuurgrepen en stuurpads is natuurlijk ook aan boord. Met de LR 1 L SUPERMOTO hebben we ook afstand gedaan van een stuurslot zodat het stuur bij een val plat op de grond ligt. Dit verkleint de kans op blessures aanzienlijk. De praktische zijstandaard kan eenvoudig worden uitgeklapt en de fiets netjes geparkeerd. De PUKY LR 1 L is exclusief verkrijgbaar in het zwart.

Klantenservice
Heeft u hulp nodig of een vraag over dit product? Neem contact met ons op!
038 - 331 54 51
Kom testen!
Showroom van 1000 m2
Nog niet overtuigd? Neem een kijkje in onze 1000m2 grote showroom!
  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment
Puky LR 1L Supermoto