Onze showroom is momenteel gesloten. | Onze webshop blijft open.

Volare

Sorteren op:

Deze Volare Mini Go Kart in de kleur blauw heeft een vet stoer offroad uiterlijk en is geschikt voor kinderen van 3 tot 5 jaar oud.
€74,95
Deze Volare Mini Go Kart in de kleur rood heeft een vet stoer offroad uiterlijk en is geschikt voor kinderen van 3 tot 5 jaar oud.
€74,95
Ferrari GoKart rood. Deze super coole GoKart van Scuderia Ferrari is er voor alle stoere jongens en meiden van 3 tot 6 jaar.
€89,95

 Volare levert loopfietsen uitgevoerd in kwaliteitshout en metaal. In stoere jongenskleuren of vrolijke meisjeskleuren. In onze ruime sortering is een keuze voor elke smaak. De zadelhoogte is instelbaar, waardoor uw kind zo lang mogelijk gebruik kan maken van de loopfiets.

De eerste (loop)fietsles - gebruiksadvies
Wanneer uw kind voor de eerste keer op de loopfiets gaat, zorg dan dat beide voeten de grond raken. Lukt dit niet? Wacht dan tot uw kind gegroeid is! Kinderen kunnen angstig worden en raken mogelijk zelfs voortijdig het enthousiasme kwijt. Het leren vinden van evenwicht gaat met vallen en opstaan. Voor de veiligheid van uw kind adviseren wij u dan ook ten zeerste om tevens een Yipeeh kinderfietshelm aan te schaffen. 

Loopfietsen van Volare zijn in een onafhankelijk laboratorium getest volgens de strengste Europese kwaliteitseisen EN 71 CE. 

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x