Volare

Sorteer op:

Teletubbies Loopfiets 12 inch van Volare
€35,95
Disney Vaiana meisjesloopfiets 12 inch van Volare
€35,95
De loopfietsen van QPlay zijn sterk, stevig en van hoge kwaliteit. De loopfietsen hebben 10 inch bandjes. De zitting is zacht en in hoogte verstelbaar.
€38,95
Houten loopfiets Jeans 12 inch van Volare
€39,95
Houten loopfiets Blauw 12 inch van Volare
€39,95
De Turtles zijn al jaar in jaar uit een "hit" op tv en in de bioscopen. Super mooi, stoer en modern frame. Elke jongen maakt met deze fiets de Blitz.
€42,95
PJ Masks 12 inch loopfiets luxe van Volare
€43,95
Disney Vaiana meisjesloopfiets 12 inch Deluxe van Volare
€43,95
met een loopfiets als deze traint uw zoon of dochter namelijk op speelse wijze het evenwichtsgevoel, waardoor uw kindje straks makkelijker op de eerste fiets zal stappen.
€50,95
Deze nieuwe loopfiets is uitgevoerd in aluminium en in een stoere kleurcombinatie speciaal voor jongens.
€50,95

 Volare levert loopfietsen uitgevoerd in kwaliteitshout en metaal. In stoere jongenskleuren of vrolijke meisjeskleuren. In onze ruime sortering is een keuze voor elke smaak. De zadelhoogte is instelbaar, waardoor uw kind zo lang mogelijk gebruik kan maken van de loopfiets.

De eerste (loop)fietsles - gebruiksadvies
Wanneer uw kind voor de eerste keer op de loopfiets gaat, zorg dan dat beide voeten de grond raken. Lukt dit niet? Wacht dan tot uw kind gegroeid is! Kinderen kunnen angstig worden en raken mogelijk zelfs voortijdig het enthousiasme kwijt. Het leren vinden van evenwicht gaat met vallen en opstaan. Voor de veiligheid van uw kind adviseren wij u dan ook ten zeerste om tevens een Yipeeh kinderfietshelm aan te schaffen. 

Loopfietsen van Volare zijn in een onafhankelijk laboratorium getest volgens de strengste Europese kwaliteitseisen EN 71 CE. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x