Wegens drukte kan uw bestelling mogelijk vertraging oplopen. Onze excuses hiervoor.

Elektrische Steps

Sorteren op:

De Ninebot KickScooter MAX G30E II heeft het grootste bereik (65km) binnen zijn klasse, robuuste 10-inch luchtbanden en een 'one touch'-inklapbaar frame om bestuurders te prikkelen met een betrouwbaardere en comfortabelere rijervaring.
€739,00
Naast het uitstekende ontwerp, is de nieuwe Ninebot MAX G30LE ontworpen om steviger en krachtiger te zijn voor Maximaal plezier.
€649,00
Geniet van een langere rijtijd met de Power Core ™ E100 ™ en zijn innovatieve wielnaafmotor. De onderhoudsvrije Power Core-technologie is lichter en efficiënter en levert 50% meer rijtijd dan de E90.
€164,95
Met de Ninebot KickScooter E25E Powered by Segway hoef je niet te kiezen tussen nuttig, stijl of comfort: hij combineert de drie.
€469,00
De Ninebot KickScooter E22E Powered by Segway is perfect voor forenzen en vakantiegangers, met ca. 20 km/u maximale snelheid.
€379,00
Een van de weinige e-steps met ECC-goedkeuring! Met deze elektrische step mag je zonder problemen op de openbare weg. Uiteraard heb je wel een kenteken nodig. De Trendiamo Endurance kan een snelheid bereiken van wel 40 km/uur!
€1.550,00
Een van de weinige e-steps met ECC-goedkeuring! Met deze elektrische step mag je zonder problemen op de openbare weg. Uiteraard heb je wel een kenteken nodig. De Trendiamo Metropole kan een snelheid bereiken van wel 20-35km/uur!
€989,00
Met deze Razor Power Core 90 elektrische step maak je pas echt de blits.
Het deck is namelijk verlicht en ook de onderkant is met 6 leds rood verlicht.
€135,00
Raas over het asfalt of weilanden met de nieuwe elektrische quad van Razor! Met de vierwielaandrijving kom je goed door ruw terrein heen en maak je de spannende ritjes
€525,00
The Ultimate 500Watt Drifting Machine is opgegroeid! Lees de beschrijving voor meer.
€685,00
Met de Crazy Cart van Razor kun je thuis rijden, spinnen en driften als een echte pro stuntracer. De Crazy Cart is een elektrische op accu aangedreven go-kart geschikt voor egaal terrein.
€399,00
Maak kennis met de nieuwste toevoeging aan de Crazy Cart familie. De geheel nieuwe Crazy Cart Shift! Speciaal ontworpen voor jongere bestuurders. De Shift levert de drijvende kracht en het rijplezier van de Crazy Kart in een vereenvoudigde versie op maat
€339,95
For riders ages 13 and up, the E200S is a thrilling ride seated or standing.
€274,95
Elektrische scooter waar je veel plezier van hebt tijdens het rijden. Driften, steppen of boarden doe je met de producten van Razor. Het Amerikaanse bedrijf maakt enorm populaire producten zoals de Waveboard, Ripstiks en stuntsteps.
€214,95
De slankste elektrische scooter van Razor combineert modern design en vakmanschap met de opwinding en efficiëntie van onze high-torque, elektrische naafmotor.
€319,95
Deze nieuwe E300 is het top model van de lijn Razor, het superdikke deck en frame van de E300 zijn gebouwd om te voldoen aan de avontuurlijke vaardigheden van verantwoordelijke tiener- en volwassen.
€239,00
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x