Let op: bestellingen die na 20 juli zijn geplaatst worden vanaf 10 augustus geleverd.

Wishbone bike

Sorteren op:

De Wishbonebike, een houten 3-in-1 loopfiets die meegroeit een kind.
€179,00
De Wishbone Bike Recycled is het ideale 3-in-1 loopfietsje. Een garantie voor jarenlang fietsplezier.
€198,00
De Wishbone Bike Recycled is het ideale 3-in-1 loopfietsje. Een garantie voor jarenlang fietsplezier
€199,00
Aanbieding
De Wishbone bike groeit mee met jouw kind: Door de optionele driewieler kit kan jouw kind er al vanaf 1 jaar mee rijden, de Wishbone bike wordt dan gebruikt als driewieler.
€199,00 €179,00

Voor kinderen vanaf 1 jaar wordt de Wishbonebike als driewieler gebruikt. Daarna, als kinderen 2 à 3 jaar zijn, kan de Wishbonebike aangepast worden tot een stoere loopfiets door heel simpel de achteras uit het frame te halen en de 2 achterwielen te vervangen voor 1 wiel.

Als ze ongeveer 4 zijn, draai je het frame om en is de loopfiets hoger en nog steeds geschikt om ook als 5 jarige mee te spelen.
Deze 3-in-1 loopfiets is ontwikkeld in Nieuw Zeeland en ecologisch verantwoord geproduceerd uit gecertificeerd plantage hout, gerecycled kunststof en de verpakking uit gerecycled karton en biologisch katoen.

De Wishbonebike is qua design en mogelijkheden uniek in zijn soort en groeit met je kind en zijn of haar ontwikkeling mee. Waarschijnlijk leert je kind zelfs fietsen zonder dat er nog zijwieltjes aan te pas komen! Nu ook in kunststof versie leverbaar.

Fysiotherapeuten reageren enthousiast op de Wishbone Bike. Het slimme design en het gebruiksgemak dragen bij aan een goede motoriek van kinderen.

Bijkomend voordeel van de Wishbonebike is dat kinderen met een beperking of minder ontwikkeld evenwichtsgevoel op deze manier ook kunnen genieten van een loopfiets met een hippe uitstraling. 

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x