Wegens drukte kan uw bestelling mogelijk vertraging oplopen. Onze excuses hiervoor.

Wishbone Flip & Wagon

Sorteren op:

Wishbone Flip, van hobbelpaard naar loopauto.
€149,00
Wishbone Wagonn, bolderkar, zeepkist en skelter tegelijk.
€299,00
Wishbone Flip, van hobbelpaard naar loopauto.
€149,00

De Wishbone Flip

Wishbonedesign is in korte tijd bekend geworden met de Wishbone Bike, een unieke loopdriewieler. De Flip is wishbonedesign’s tweede innovatieve product. Zonder gereedschap in slechts luttele seconden “flip” je  van hobbelpaard naar loopauto en weer terug. Hij is gemaakt van gebogen fsc berkenfineer en uiteraard afgewerkt met milieuvriendelijke materialen en verpakking.

Hij is geschikt voor kinderen van 1 tot 3 jaar en het zadeldek is zelfs nog in hoogte te verstellen, zodat je tot 5 jaar hier mee kunt spelen.  Met de 4 zwenkwielen en het stevige stuur omzeil je binnenshuis alle obstakels en kun je zelfs diagonaal, zijwaarts en rondjes rijden. Voor een rustmoment “flip”je terug naar de hobbelstand en kun je heerlijk relaxen.

Met de 2 in 1 producten van Wishbonedesign haal je iets moois in huis en bespaar je ook nog eens in ruimte.

Nieuw van Wishbonedesign is de Wishbone Wagon. De wagon kun je trekken met twee kinderen in de bak. Je kunt hem duwen en je kind zelf laten sturen. Je kind kan zelf rijden door met je voeten door het luikje in de vloer te lopen. Twee kinderen kunnen elkaar duwen als een zeepkist, of van een bergje af roetsjen en zelf sturen. Zonder gereedschap kun je binnen enkele seconden de duwstang verplaatsen van voor naar achteren, het stuur er uit halen of het luikje in de vloer openen of sluiten. Kinderen van 1-10 kunnen alleen, met andere kinderen of met ouderen zich helemaal uitleven. Wishbone Wagon brengt het beste van vroeger naar voren in een hedendaags jasje.

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x