EXIT Triker Rocker Fire

Niet op voorraad
379,00
1 tot 3 werkdagen
Sportieve triker om een race mee te voeren. Daag al je vrienden uit om ze te kunnen verslaan!
  • Snelle levering
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment

Productinformatie

Ben je jong, cool en niet bang voor snelheid en scherpe bochten... dit samen met een flitsend design en coole kleuren? Nou, hier zijn we! De Triker Rocker familie is het wapen in de strijd, klaar om de straten te veroveren. Jongen of meisje, kind of tiener, zwart met vlammen, of roze met bloemen.. de Rocker Fire heeft het allemaal!

Maar hey, laten we eerlijk zijn, er cool uitzien is niet het enige dat telt. Veiligheid, kwaliteit en design en ons unieke carving mechanisme zijn de eigenschappen die je bij al onze producten uit de Triker familie terugvindt.

Wat is er zo ‘cool’ aan de Triker Rockers? Ons gepatenteerde stuur mechanisme, o.a. bestaande uit duurzame rubbers, zorgt voor een zeer soepel en comfortabel stuur-systeem. Het helpt de bestuurder ook om eenvoudig weer rechtop te komen, nagenoeg zonder kracht. Een groot voordeel, ook voor kinderen die niet de kracht hebben om hun eigen gewicht weer terug te kantelen.

De lage zithouding geeft de bestuurder een supersnelle carving sensatie. De brede luchtbanden zorgen voor ultieme grip en snelle bochten. De ergnomisch gevormde ligstoel zorgt voor comfort en veiligheid tijdens het rijden.

 

Klantenservice
Heeft u hulp nodig of een vraag over dit product? Neem contact met ons op!
038 - 331 54 51
Kom testen!
Grote showroom in Kampen
Nog niet overtuigd? Neem een kijkje in onze grote showroom!
Ook interessant!
Bijpassende producten
  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment
EXIT Triker Rocker Fire