Balanceren met een balanceerwip of balanceerkussen

Sorteer op:

Lekker ravotten op het speelplein. Je energie kwijt kunnen in elke pauze. Kinderen spelen graag. En intussen verbetert hun lichaamshouding, hun motoriek en hun concentratie. Bewegen heeft dus een positief effect op de leerprestaties.
€98,00
Hoe pakken we dat samen aan? Spannend! Cijfertoren is een teamspel/coöperatief leren.Door samenwerken en afspraken te maken bouwen de kinderen een cijfertoren (of een andere logische volgorde).
€145,00
De Go Go daagt uit, is leuk en traint tekelijkertijd.
€61,85
Hoge stevige en stabiele uitvoering van de loopklossen.
€8,99
Stevige en stabiele uitvoering van de loopklossen.
€8,49
Zet met deze mini voetstelten kleine reuze stappen.Geschikt voor kinderen van 3 tot 7 jaar.
€84,99
Een complete set van fel gekleurde touwen en attributen voor bewegingsleer met handleiding voor exclusief spelplezier. Set bestaande uit 7 bergtouwen van verschillende kleur, voorzien van magneten, alsook werpringen, kleurendobbelsteen en uitgebreid handb
€145,00
Een rode reuze draaitol. De kinderen kunnen erin zitten, mee draaien, tollen en gebruiken als dak voor een hut of huisje. Gemaakt van sterk plastic, dus geschikt voor binnen en buiten.
€55,00
Met deze reuzevoetstelten maak je reuze stappen. Deze voetstelten bereiden het kind voor op echte stelten.
€62,99
Stabiele wip voor 3 personen. Maximaal belastbaar tot 3x 50 kg. Helpt het gevoel van evenwicht en balans te ontwikkelen.
Zithoogte: 23 cm.
€29,95
De therapeutische ballen van Olifu zijn gemaakt van duurzaam en zeer prettig aanvoelend, zacht kunststof. De ballen zijn gevuld met zand en door de combinatie van grip en gewicht wordt de motoriek op therapeutische wijze gestimuleerd.
€61,95

Wie kent ze niet, de balansborden en balanceerkussens. 

Balanceerkussens van oa het merk Olifu en Winther.

Physical Social Cognitive

De gedachte vanuit GONGE is dat elk kind uniek is en individuele aandacht verdient om zich te ontwikkelen tijdens het spelen. Om deze reden zijn onze producten zorgvuldig ontworpen om de fysieke grenzen van kinderen aan te tasten, hun cognitieve vaardigheden te ontwikkelen en sociale interactie te stimuleren.

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x