Meubilair voor buiten

Sorteer op:

Wat is er nou leuker dan spelen met zand en water? De EXIT Aksent Zand- en Watertafel L is een multifunctionele tafel die je kunt gebruiken als picknicktafel maar ook als zand- en watertafel!
€87,00
De EXIT Aksent Zand, Water- en Picknicktafel is een multifunctionele tafel. Door het afneembare blad erop te laten, is het een tafel met een bankje waar je bijvoorbeeld een heerlijk broodje eet of een mooie tekening maakt.
€87,00
Wat is er nou leuker dan spelen met zand en water? Deze EXIT Zand- en Watertafel (met 1 bankje) is een multi-functionele tafel die je kunt gebruiken als picknicktafel maar ook als zand- en watertafel!
€105,00
Deze EXIT Zand- en Watertafel (2 bankjes) is een multi-functionele picknicktafel. Onder het afneembare tafelblad zit een heuse zandbak. Daarnaast een tweede bak die bijvoorbeeld met water gevuld kan worden!
€105,00
Deze EXIT Zand- en Watertafel (met 2 bankjes) is een multi-functionele tafel die je kunt gebruiken als picknicktafel maar ook als zand- en watertafel!
€118,00
Buitenset met tafel en bankjes met kussens en parasol - marineblauw met witte strepen van KidKraft
€159,99
Junior Picknickset L van EXIT
€44,95
Wil je graag samen met je vriendjes en vriendinnetjes picknicken? De EXIT Junior Picknickset XL is voorzien van een tafel met 4 krukjes en is de ideale picknickset voor in je tuin, in je speelhuisje of op de veranda van je EXIT Crooky!
€57,00
Deze rubberen tegel is goedgekeurd voor openbaar gebruik. In de kleur rood, voor gebruik als valdempende ondergrond.
€8,50

Kies je voor hout of kunststof en gerecycled materiaal. 

  • Woodvsion
  • IJreka
  • Houtplezier
  • Little Tikes 
  • Smoby
  • Exit
  • Axi
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x